Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 11. 2020,
12.53

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

dobrodelna akcija NK Celje

Petek, 27. 11. 2020, 12.53

3 leta, 4 mesece

Dobrodelna akcija NK Celje

Repriza tekme leta, ob kateri lahko pomagate ljudem v stiski

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
NK Celje | Zadnji obračun Celja in Olimpije v Celju se je končal z zgodovinskim naslovom Celjanov. Tokratni bo imel tudi dobrodelni namen. | Foto Grega Valančič/Sportida

Zadnji obračun Celja in Olimpije v Celju se je končal z zgodovinskim naslovom Celjanov. Tokratni bo imel tudi dobrodelni namen.

Foto: Grega Valančič/Sportida

Pri slovenskem nogometnem prvaku Celju so devet dni pred derbijem z Olimpijo zagnali dobrodelno akcijo, s katero bodo v težkih časih poskušali vsaj malo pomagati ljudem v stiski. Svoj delež lahko prispevate z nakupom virtualnih vstopnic.

Celjane čakata še dve tekmi - gostovanji pri Bravu ta konec tedna in v četrtek pri Taboru -, potem pa se bodo v reprizi tekme leta, v kateri so Celjani in Ljubljančani julija lani obračunali za naslov prvaka, pomerili z Olimpijo. Zadnja tekma prejšnje sezone Prve lige Telekom Slovenije se je končala z rezultatom 2:2 in zgodovinskim, prvim naslovom državnega prvaka za Celjane.

Na odgovor, kakšen bo razplet tokratnega derbija 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije, bomo morali počakati še devet dni, kakšni dve uri pred tem pa bomo izvedeli, koliko denarja bodo slovenski nogometni prvaki do takrat zbrali za pomoči potrebne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK Celje (@nkcelje)

Celjani so namreč ob podpori Rimskih term prav danes zagnali dobrodelno akcijo, ki bo trajala do začetke tekme (nedelja, 6. december, ob 14. uri), v njej pa lahko dobrodelnost pokažete tudi sami.

Začeli so prodajati virtualne vstopnice za derbi z Olimpijo, na katerem ob epidemiji novega koronavirusa seveda spet ne bo gledalcev, ves izkupiček prodaje vstopnic po simbolni ceni deset evrov pa bo šel v dobrodelne namene. Slovenski nogometni prvaki ga bodo poklonili dobrodelni akciji Za nasmeh v mestu.

Ob tem Celjani za tistega, ki bo pomagal najbolj (mogoč bo nakup več vstopnic), obljubljajo privlačno nagrado. Sporočajo tudi, da bodo po koncu akcije, ki jo lahko spremljate tudi na vseh družbenih omrežjih NK Celje, natančen znesek zbranega denarja objavili.

Sportal Slovenski športnik z objavo na Facebooku sprožil veliko dobrodelno akcijo
Olimpija, Aluminij, november 2020
Sportal V Stožicah vse v znamenju Olimpije in tudi Maradone
NK Domžale, NK Celje, november 2020
Sportal Prvakom je drugič v sezoni uspelo povezati dve zmagi in zmagati v gosteh
Ne spreglejte