Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 9. 2018,
11.40

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

Dino Štiglec NK Olimpija NK Olimpija disciplinski sodnik NZS NK Mura Luka Šušnjara Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 19. 9. 2018, 11.40

5 let, 7 mesecev

Sklepi disciplinskega sodnika po 8. krogu

Olimpija tri tekme brez Štigleca, Mura bo pogrešala Šušnjaro

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16
Mura Olimpija PLTS | Po dvoboju med Muro in Olimpijo bosta morala oba kluba seči v denarnico.  | Foto Morgan Kristan / Sportida

Po dvoboju med Muro in Olimpijo bosta morala oba kluba seči v denarnico.

Foto: Morgan Kristan / Sportida

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Roman Rogelj je po osmem krogu Prve lige Telekom Slovenije najvišjo denarno kazen naložil ljubljanski Olimpiji, ki bo zaradi neprimernega obnašanja njenih privržencev v Murski Soboti plačala kazen v višini 1300 evrov.

Levi bočni branilec Olimpije Dino Štiglec in zvezni igralec Mure Luka Šušnjara bosta zaradi nasilnega medsebojnega prerivanja in prejetega rdečega kartona na naslednjih treh tekmah "na hladnem".

Olimpija bo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev na gostovanju v Prekmurju - prižiganje bakel na tribuni, bakle, odvržene v ograjeni del igrišča tik za ograjo, predkaznovanost - morala plačati 1300 evrov. Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev - prižiganje bakel na tribuni, žaljivo vzklikanje nasprotni ekipi in njenim navijačem, predkaznovanost - pa bo morala seči v žep tudi Mura. Zaradi olajševalne okoliščine, pisne izjave kluba, bo plačala 450 evrov, še 300 pa bo morala dodati v blagajno NZS zaradi nešportnega vedenja več igralcev (štirje rumeni in rdeči karton).

Nogometaša Aluminija (Sanin Muminović) in Krškega (Leo Ejup), ki sta bila v 8. krogu zaradi dveh rumenih kartonov izključena, bosta počivala na eni tekmi.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte