Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 2. 2022,
22.29

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

zimski prestopni rok Prva liga Telemach Matija Burin Stefan Milić 1. SNL NK Bravo

Torek, 8. 2. 2022, 22.29

2 leti, 2 meseca

Stefan Milić in Matija Burin

Bravo po Kerinu iz Celja pripeljal še Burina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Matija Burin | Matija Burin (v sredini) se je v preteklosti že dokazoval pri Olimpiji, kjer je igral za mlajše selekcije, pa tudi člane. | Foto Vid Ponikvar

Matija Burin (v sredini) se je v preteklosti že dokazoval pri Olimpiji, kjer je igral za mlajše selekcije, pa tudi člane.

Foto: Vid Ponikvar

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo je po Črnogorcu Stefanu Miliću, ki ga je ljubljanskemu klubu posodil hrvaški prvak Dinamo Zagreb, konkurenco v obrambni vrsti okrepil še z Matijo Burinom. Mladi slovenski reprezentant se v zadnjih sezonah pri Olimpiji, drugi ekipi splitskega Hajduka in Celja ni naigral, zdaj pa bo skušal ujeti tekmovalno formo pri Šiškarjih.

Bravo, ki je v jesenskem delu prejel najmanjše število zadetkov, išče kandidate, ki bi lahko zapolnili vrzel po odhodu Vanje Drkušića k ruskemu Sočiju.  Šiškarje sta tako okrepila Črnogorec Stefan Milić in Slovenec Matija Burin.

Milić je nekdanji kapetan podgoriške Budućnosti Milić, ki je zadnje leto in pol kot posojen igral za Varaždin. Je mladi reprezentant Črne gore in član zagrebškega Dinama, ki ga je Bravu posodil do konca sezone. 

Mladi črnogorski reprezentant Stefan Milić se bo dokazoval v 1. SNL. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Mladi črnogorski reprezentant Stefan Milić se bo dokazoval v 1. SNL. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Mladi Primorec se je pridružil Ljubljančanom kot prost igralec. Pogodbo je sklenil do konca sezone z možnostjo podaljšanja za dve leti oziroma do konca sezone 2023/24. Z ekipo je bil že v pripravljalnem obdobju, ki ga je Bravo končal z zmago proti avstrijskemu Sturmu iz Gradca.

Preberite še:

Luka Kerin
Sportal Celju pomagal do naslova, zdaj bo nosil dres Brava
Mura začetek priprav Čontala
Sportal Mura pripeljala novega napadalca
Ne spreglejte