SiolNET. Sportal Olimpizem
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Video: Iz kočije v objem klubskih judoistov

4

termometer

 | Foto:
Najuspešnejša slovenska judoistka Urška Žolnir še vedno ne najde časa za počitek. Po povratku v Slovenijo se sprejemi kar vrstijo. V matičnem klubu Sankaku jo je pričakalo okoli 150 navijačev.

Najprej je bilo veselo in bučno na brniškem letališču in v Žalcu, rajanje pa se je preselilo tudi v judoistično zibelko na Lopati, kjer se na napornih treningih kujejo šampioni svetovnega formata. Duhovit pozdrav so Urški Žolnir priredili njeni klubski, ki dobro vedo, kako trdo je potrebno trenirati za tako vrhunske uspehe.

Urška Žolnir in njen trener Marjan Fabjan sta se pripeljala v kočiji, sledili so tudi drugi olimpijci iz kluba Sankaku. Zabava na Lopati se je začela. Duhovit pozdrav so Urški Žolnir priredili njeni klubski kolegi, ki dobro vedo, kako trdo je potrebno trenirati za tako vrhunske uspehe. "Tu na Lopati preživim večino svojega časa, saj trdo treniram, toda veliko lažje je trenirati in se pripravljati za največja tekmovanja kot pa takole garati na vseh teh sprejemih," se je pridušala nasmejana Urška, ki so ji sokrajani nadeli nov nadimek, Ipon kraljica. Na londonskih olimpijskih igrah nasprotnice kot za šalo premagovala prav s to tehniko.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin