Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 12. 2023,
11.19

Osveženo pred

4 mesece, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

OKS PR članek Intersport kolekcija navijači olimpijske igre

Četrtek, 21. 12. 2023, 11.19

4 mesece, 4 tedne

Intersport in Olimpijski komite Slovenije [OKS] sta sklenila sodelovanje za sezono 2023/24. Intersport je postal bronasti partner OKS-a in ponudnik olimpijske kolekcije Pariz 2024.

Intersport in Olimpijski komite Slovenije skupaj v olimpijsko leto

Oglasno sporočilo

Sodelovanje Intersporta in OKS-sa prinaša povezovanje krovne slovenske športne organizacije in največjega trgovca s športno opremo pri spodbujanju športne aktivnosti ter promociji in prodaji uradne olimpjske kolekcije Pariz 2024 ter nacionalne in navijaške kolekcije Slovenija, blagovne znamke Peak.

OKS - olimpijski komite | Foto: OKS Foto: OKS

V prodajalni Intersport BTC Ljubljana sta dogovor o sodelovanju podpisala Franjo Bobinac, predsednik OKS-ZŠZ ter Andrej Ažbe, direktor družbe Intersport ISI, d.o.o.

OKS - olimpijski komite | Foto: OKS Foto: OKS

Franjo Bobinac, predsednik OKS

"Olimpijski komite Slovenije in Intersport poleg športa resnično povezujejo olimpijske vrednote – sodelovanje, spoštovanje, fair play. Verjamem, da bomo na tej olimpijski poti sodelovanja pripeljali v Pariz čim več slovenskih navijačev, ki bodo uradno olimpijsko kolekcijo lahko kupili v trgovinah Intersport in tako še bolj prepoznavni bodrili slovenske športnike na olimpijskih igrah."

OKS - olimpijski komite | Foto: OKS Foto: OKS

Andrej Ažbe, direktor podjetja Intersport ISI

"Z Olimpijskim komitejem Slovenije imamo veliko sinergij, družijo nas podobne vrednote, poslanstvo, prepoznavanje pomembnosti športa v družbi. Veseli nas, da bomo lahko v prodajalnah Intersport ponudili navijaške kolekcije, ki nastajajo pod okriljem OKS-a in so pomembne del navijaške kulture pri spremljanju dosežkov naših športnikov."

V izbranih prodajalnah Intersport je že na voljo navijaška kolekcija Slovenija, spomladi 2024 pa bo na voljo tudi uradna navijaška kolekcija Pariz 2024, ki bo unikatna za ta dogodek, Olimpijske igre v Parizu. Dogodek bo še posebej zanimiv za slovenske športne navdušence, saj se ob dobrih rezultatih in nastopih naših športnikov obeta rekordna udeležba, med 50 in 100 športniki.

Še pred tem pa se bodo navijači lahko opremili z uradnimi navijaškimi oblačili v prodajalnah Intersport in v spletni trgovini intersport.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Intersport.

Ne spreglejte