Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 2. 2022,
10.26

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

pokal challenge Mladen Kašić ACH Volley

Četrtek, 10. 2. 2022, 10.26

2 leti, 2 meseca

ACH po uvrstitvi v polfinale pokala izzivalcev

Zadovoljen z bojem in odnosom: "Bili so fantastični"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
ACH Volley Ljubljana A.J. Fonte Bastardo | Četa Mladena Kašića se je uvrstila v polfinale, v katerem jo čaka Narbonne Volley. | Foto Vid Ponikvar/Sportida

Četa Mladena Kašića se je uvrstila v polfinale, v katerem jo čaka Narbonne Volley.

Foto: Vid Ponikvar/Sportida

"Zelo sem zadovoljen s prikazanim bojem in odnosom igralcev, ki so bili fantastični," je po preboju ACH Volley Ljubljana v polfinale evropskega pokala challenge dejal trener Ljubljančanov Mladen Kašić. V polfinalu jih čaka francoski Narbonne Volley.

ACH Volley Ljubljana A.J. Fonte Bastardo
Sportal ACH Volley v polfinalu pokala challenge

Odbojkarji ACH Volleyja so tudi na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokala challenge ugnali portugalsko ekipo Fonte Bastardo s 3:1 (9, -27, 22, 21) - na prvi tekmi na Azorih so zmagali s 3:2 - in se uvrstili v polfinale tekmovanja. V tem jih čaka francoski Narbonne Volley, ki ga vodi nekdanji španski reprezentant Guillermo Falasca. Prva tekma bo 23. februarja v Ljubljani.

"Kar malce prelahko smo dobili prvi niz, po katerem smo za trenutek pomislili, da se bomo sprehodili do polfinala. V nadaljevanju je tekmec popravil igro na sprejemu in postal učinkovit v napadu, predvsem iz cone štiri, kjer nam jih ni uspelo zaustaviti. Zelo sem zadovoljen s prikazanim bojem in odnosom igralcev, ki so bili fantastični," je po preboju v polfinale dejal trener Ljubljančanov Mladen Kašić.

"Pričakovali smo, da bodo tako igrali, ampak smo dali vse od sebe in zasluženo zmagali z rezultatom 3:1. So bile pa tudi danes napake, ki se nam ne pojavljajo pogosto, vendar bomo v prihodnje tudi to popravili," je po zmagi dejal Jani Kovačič. | Foto: Vid Ponikvar/Sportida "Pričakovali smo, da bodo tako igrali, ampak smo dali vse od sebe in zasluženo zmagali z rezultatom 3:1. So bile pa tudi danes napake, ki se nam ne pojavljajo pogosto, vendar bomo v prihodnje tudi to popravili," je po zmagi dejal Jani Kovačič. Foto: Vid Ponikvar/Sportida

"Začeli smo zelo dobro. Tudi nasprotnik ni pričakoval, da bomo tako dobro igrali. Veliko dela smo opravili s servisi, kar se nam je v nadaljevanju poznalo, ko je nasprotnik začel bolje sprejemati. Pričakovali smo, da bodo tako igrali, ampak smo dali vse od sebe in zasluženo zmagali z rezultatom 3:1. So bile pa tudi danes napake, ki se nam ne pojavljajo pogosto, vendar bomo v prihodnje tudi to popravili," je po zmagi dejal libero Jani Kovačič.

Fotogalerija s tekme (foto: Vid Ponikvar/Sportida):

Fotogalerija
1 / 29

"Vedel sem, da bo izredno težka tekma, saj smo igrali proti zelo kakovostni ekipi, ki iz točke v točko spreminja taktiko in je tako še bolj neugodna. Ni nam bilo lahko, morali smo umiriti glave. Opravili smo odlično delo in zelo sem vesel, da napredujemo v polfinale. Vse pohvale naši ekipi za odlično opravljeno delo," pa je povedal Nikola Gjorgiev.

Prva tekma polfinala bo 23. februarja v Ljubljani.

Nova KBM Maribor : Calcit Volley finale pokal Slovenije
Sportal Kamničanke na zaključni turnir brez poraza
Ne spreglejte