Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 10. 2017,
13.45

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Dejan Vinčić odbojka

Petek, 20. 10. 2017, 13.45

6 let, 6 mesecev

Poškodba Dejana Vinčića tako huda, da se vrača v Slovenijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Dejan Vinčić | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Slovenski odbojkarski reprezentant Dejan Vinčić je zapustil priprave poljskega moštva WKS Czarni Radom in odpotoval v domovino, kjer bo pod pozornim očesom reprezentančnih zdravnikov opravil podroben pregled. "Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se čim prej vrnem na Poljsko," je sporočil Vinčić, ki mu zaradi poškodbe mečne mišice grozi daljša odsotnost z igrišč.

Novopečeni član poljskega odbojkarskega prvoligaškega kluba WKS Czarni Radom Dejan Vinčić nima sreče. V prejšnji sezoni je svoje znanje razkazoval v Rusiji in Turčiji, ko pa se je odločil za nadaljevanje kariere na Poljskem, ga je na cedilu pustilo zdravje. Zaradi natrgane mečne mišice sploh še ni debitiral za novi klub, po zadnjih napovedih iz poljskega tabora pa ga čaka večtedenski prisilni počitek.

Kaj bo pokazal pregled?

Korošec bo opravil podroben zdravstveni pregled pri reprezentančnem zdravniku. | Foto: Vid Ponikvar Korošec bo opravil podroben zdravstveni pregled pri reprezentančnem zdravniku. Foto: Vid Ponikvar Zaradi poškodbe mišice bi lahko počival vsaj štiri tedne. Več bo znanega po pregledu, ki ga bo slovenski odbojkarski reprezentant opravil v domovini.

"Upam, da se bo Dejan vrnil čim prej, saj bi nam njegovo znanje in izkušnje prišle še kako prav. Celotna ekipa in navijači mu želimo čimprejšnjo vrnitev," je sporočil trener Radoma Robert Prygiel, ki se zaveda, da je po poškodbi 31-letnega Šoštanjčana ostal brez pomembne dodane vrednosti na položaju podajalca.

V klubu zato že razmišljajo o nadomestnem igralcu, ki bi zapolnil vrzel v obdobju odsotnosti slovenskega legionarja. "Žal mi je, da v tej sezoni še nisem zaigral za Radom. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se čim prej vrnem na Poljsko zdrav in v polni pripravljenosti. Veliko raje se potegujem za točke s soigralci na igrišču, kot pa da stiskam pesti zanje s tribune," je za klubsko stran poudaril slovenski osmoljenec.

Ne spreglejte