Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 2. 2018,
16.57

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

Natisni članek

Patrice Evra

Sreda, 7. 2. 2018, 16.57

6 let, 2 meseca

Patrice Evra podpisal za West Ham United

Zvezdnik, ki je poskrbel za incident leta, bo spet igral

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

Patrice Evra, ki je bil od novembra lani, ko je zaradi udarca z nogo v glavo navijača ostal brez pogodbe pri francoskem prvoligašu Marseillu, si je našel nov klub. Do konca sezone bo pomagal angleškemu prvokategorniku West Ham Unitedu iz Londona.

Ker je bil prost igralec, si je lahko nekdanji kapetan francoske reprezentance Patrice Evra nov klub našel tudi po koncu zimskega prestopnega roka.

Izkušeni 36-letni bočni branilec je pogodbo z West Ham Unitedom, ki se poteguje za obstanek v angleški premier ligi, podpisal do konca sezone.

Londončani, ki jih s klopi vodi Škot David Moyes, so trenutno sicer na 12. mestu prvenstvene lestvice, a imajo le tri točke prednosti pred Stoke Cityjem. Ta je na 18. mestu, ki ob koncu sezone prinaša izpad iz lige.



Hvala West Hamu za priložnost

"Zelo sem vesel, da se vračam v Anglijo. Hvala West Ham Unitedu za priložnost," je ob podpisu pogodbe povedal nekdanji zvezdnik torinskega Juventusa in Manchester Uniteda, ki je v angleški premier ligi odigral že kar 273 tekem. Vse v dresu Manchester Uniteda, s katerim je bil tudi petkrat angleški in enkrat evropski prvak.

Patrice Evra je zbral kar 81 nastopov v reprezentanci Francije in bil nekaj časa tudi njen kapetan. | Foto: Reuters Patrice Evra je zbral kar 81 nastopov v reprezentanci Francije in bil nekaj časa tudi njen kapetan. Foto: Reuters

Evra se je pred tremi meseci v središču pozornosti znašel zaradi velikega incidenta, za katerega je poskrbel pred začetkom tekme lige Europa proti Vitorii na Portugalskem.

Takrat je z nogo v glavo brcnil navijača Marseilla in tako končal svojo kratko epizodo v Marseillu, kamor je prišel pred v začetku leta 2017 in z njim v kvalifikacijah za ligo Europa gostoval tudi v Ljubljani, kjer se je udaril z Domžalami.

Ne spreglejte