Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
26. 11. 2018,
19.00

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Jernej Kunc Patrice Evra Memphis Depay Diego Armando Maradona Harry Redknapp

Ponedeljek, 26. 11. 2018, 19.00

5 let, 4 mesece

Izbor z družabnih omrežij

Je to najboljši intervju po tekmi? Poglejte si, kaj je povedal Maradona. #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23

Ponedeljek je in čas je za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj (ob)nogometnega se je v svetu dogajalo v prejšnjem tednu? Preberite o desetih dogodkih, ki smo jih izbrali tokrat.

Na Otoku se smejijo legendarnemu trenerju

Angleški nogometni trener Harry Redknapp, nekdanji trener West Hama in Tottenhama, je eden izmed udeležencev resničnostnega šova I'm Celebrity  (Jaz sem slaven). Tekmovalci morajo opravljati vse vrste nalog. Harry je moral pred dnevi jesti surove črve, kot se tudi naučiti med mladimi tako popularni ples imenovan ''floss".

Glede na to, da je Harry že zrel možakar, ima namreč že 71 let, mu ni šlo preveč dobro. S svojim miganjem je dodobra nasmejal vse na Otoku in kmalu postal spletna senzacija.

Ko se malce zasanjaš in te povozi ''vlak''

Na petkovem derbiju Prve Lige Telekom Slovenije med Olimpijo in Muro, ki se je po razburljivi končnici in dveh zadetkih gostov končal brez zmagovalca, smo bili priča tudi neljubemu dogodku.

Pa ne mislimo metanja bakel Green Dragosov, ki so praznovali 30. rojstni dan, ampak na dogodek ob igrišču, ko je s pomočjo Nina Kouterja igralec Olimpija Marko Putinčanin trčil v mladega borilca žog, ta je stal preblizu, ob tem pa še malce ''zadremal'' in se zagledal v neznano.

Hud trk Srba je preživel brez posledic in se na koncu na mestu, kjer bi moral stati že prej, tako kot velik fant, pretvarjal, kot da se ni nič zgodilo.

Navijači Riverja so se še smejali poškodbam, ki so jih prizadejali nogometašem Boce

Potem ko so navijači Riverja pred povratno tekmo pokala Libertadores s kamenjem in drugimi trdimi predmeti razdejali avtobus Boce Juniors in tudi poškodovali nekaj igralcev osovraženega kluba, so se vodilni možje po dveh dneh tuhtanja odločili, da tekme na Monumentalu ne bo.

V napadu na avtobus jo je najbolj skupil kapetan Boce Pablo Perez, ki je v oko dobil drobce stekla, a do njega navijači Riverja nimajo prav nobenega sočutja. Še več, poškodbi se celo posmehujejo. Na oko so si nalepili ženski vložek in se zadovoljno fotografirali.

Da je bilo pravici vsaj malce zadoščeno, jo je pri nenadzorovanem metanju steklenic, kamnov in drugih predmetov skupil tudi eden izmed navijačev Riverja. Eden izmed navijačev je steklenico zalučal previsoko, ta pa je na drugi strani v glavo zadela somišljenika v rdeče-beli opravi.

River Plate
Sportal Sramota Argentincev pred očmi vsega sveta

Real, kdo? Ronaldo je doma.

Cristiano Ronaldo je v devetih sezonah pri Realu dosegel 450 zadetkov, osvojil 15 lovorik, a so mu navijači belega baleta večkrat žvižgali. Povsem drugače je pri Juventusu, kjer je kljub malce bolj počasnemu začetku Portugalec zdaj že prvi strelec ekipe.

V prvenstvu je proti Spalu dosegel že deveti ligaški zadetek in ga proslavil v svojem značilnem slogu, ob tem pa je imel pomoč navijačev stare dame. Ob njegovem značilnem skoku so vsi zavpili ''SIIIUU!'' in mu pokazali, da jim je že močno prirasel k srcu.

Navijači obeh velikanov bi si hitro segli v roko

Takoj ko je predsednik Reala Florentino Perez nekdanjemu igralcu belega baleta Santiagu Solariju ponudil triletno pogodbo, je Real doživel hladno prho. Galaktiki so proti Eibarju izgubili s kar 3:0, poraz pa bi bil, glede na videno, lahko še mnogo višji.

Navijači madridskega velikana, ki so štirih zaporednih zmagah začeli verjeti v Argentinca, so se po hudem porazu nemudoma obrnili proti njemu in začeli klicati Joseja Mourinha.

Portugalec na klopi Manchester Uniteda iz tedna v teden doživlja klofute (7. mesto v premier league), zato bi si navijači obeh velikanov hitro segli v roke.

Seveda pa vse skupaj ni odvisno le od njih. Če bo Mourinho nadaljeval s slabo formo, bi se lahko zgodilo, da na klopi rdečih vragov ne bo dočakal konca sezone. Bo res kaj kmalu sledila vrnitev v Madrid?

No, Pep, tole pa so gibi, ki jih ne zna vsak. Vsa čast!

Nogometaši so znani po tem, da so tudi dobri plesalci, no, ne vsi, a večina jih pozna nekaj gibov, korakov, s katerimi v raznih klubih in na zabavah očarajo mladenke. V ta koš lahko damo tudi Josepa Guardiolo, trenerja Man Cityja, ki je pred leti tako zabaval ženo soigralca pri Barceloni, Joseja Maria Bakera.

Špancu seveda šopirjenje Guardiole ob ženi ni bilo ravno pogodu, a Pep se ni dal motiti. Z njegovim plesom pa je bila vidno zadovoljna tudi gospa Baker.

Pet milijonov sledilcev proslavil s cigaro

Memphis Depay živi svoje sanje. Zadetke in podaje dosega praktično na vsaki tekmi in je v zadnjih dveh letih z naskokom najbolj vroč igralec Lyona in nizozemske izbran vrste, ki se počasi, a vztrajno vrača na evropski zemljevid.

Od januarja 2017, ko je zapustil Old Trafford, je pri Lyonu sodeloval pri 54 zadetih – 29 jih je dosegel sam, pri 25 zadetkih pa je bil podajalec.

Nizozemcu je močno zrasla samozavest, no, roko na srce nikoli ni imel velikih težav s tem, zato ne čudi, da je za pet milijonov sledilcev na Instagramu posnel video, na katerem rapa in kadi cigaro.

Šefi pri Lyonu nad tem zagotovo ne bodo navdušeni, a Depay ve, da mu ne bo nihče prav nič rekel. Prvi zvezdnik ekipe si lahko privošči malo več, kajne?

Konec minulega tedna je v lokalnem derbiju z 1:0 premagal St. Etienne Roberta Berića, v torek pa ga že čaka tekma lige prvakov, ko bo doma gostil izjemno močno Man City. Lyon je sinjemodre premagal že na Etihadu, lahko Depay in soigralci ponovijo vajo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I bet this freestyle’s going viral! Thank you to my supporters for helping me hit 5 million followers! 🙌🏽

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Je to najboljši intervju po tekmi?

Argentinsko nogometno zvezdo Diega Armanda Maradono, trenerja ekipe Dorados, so po tekmi vprašali, kakšno je njegovo mnenje o kakovosti mehiške prve lige. Glede na to, da je zdaj že nekaj časa v Mehiki in da ima o tem verjetno že malo občutka. Njegov odgovor je izjemen.

Zadetek in pol: zaploskal bi tudi Ricardinho

V 8. krogu 1. SFL je ekipa Siliko Mkeršmanc z 8:0 razbila Benedikt. Še posebej lep je bil zadetek za 3:0, ko je Jernej Kunc v šestmetrskem prostoru matiral gostujočega vratarja. Dvakrat mu je strel ubranil, potem pa je Kunc poskušal z lobom in bil uspešen.

Vsekakor gre za zadetek, ki ga ne vidiš vsak dan, zagotovo pa bi mu zaploskal najboljši futsalist na svetu, Portugalec Ricardinho. Zadetek si lahko ogledate v spodnjem videu, prav nič pa ne bo narobe, če si pogledate vse, ki so padli v osmem krogu. Fantje so mojstri.

Nogometni zvezdnik se je spozabil

Patrice Evra, nekdanji nogometaš Manchester Uniteda in nekdanji francoski reprezentant, je znan po tem, da na svojem Instagramu objavlja vse mogoče neumnosti. Ko smo mislili, da smo videli že vse, nas je Francoz presenetil.

Dan pred velikim ameriškim praznikom zahvalnim dnem se je posnel s piščancem v roki, tega pa je med snemanjem še poljubljal, grizel in tudi tepel. Človek ob gledanju videa ostane brez besed in se vpraša, ali je s stricem Evrajem vse v najlepšem redu.

Če pustimo bizarnost ob strani, pa dodajmo, da je igranje s surovo perutnino, sploh če to vsebuje tudi lizanje, zelo nevarno in škodljivo za zdravje. Na surovi perutnini je namreč vse vrste bakterij, med njimi najbolj znane tiste, ki privedejo do salmonele. Pogosto tudi kampilobakter.

A kljub tveganju se Francoz ni dal motiti, poglejte si vse skupaj. Lahko se zgodi, da česa tako bizarnega do zdaj še niste videli.

Dan po objavi in brunih reakcijah na spletu se je spet javil in nagovoril ljudstvo. Očitno je vedel za salmonelo:

Icardijeva žena spet skrbela za dvig temperature

Wanda Nara, poročena Icardi, je mama petih otrok (tri sinove ima z Maxijem Lopezom, dve hčerki z Icardijem), vseeno pa je za italijanske fotografe še kako vroča roba. Enaintridesetletna žena zvezdnika milanskega Interja Maura Icardija je namreč še vedno videti vrhunsko, svoje obline pa z veseljem deli tudi s svojimi oboževalci na Instagramu.

Minuli teden je imela polne roke dela – ne samo z veliko družino, temveč tudi s fotografiranjem. Kaj je nastalo? Poglejte si spodaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite place #backstage

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔞

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#blackfriday we love you 🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍🛍 @missbaby_6 la foto che ti piace a te ❤️

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somos un poco de quien nos piensa ...

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Ne spreglejte