Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 1. 2014,
16.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Triglav Kranj Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 15. 1. 2014, 16.23

8 let

Triglav ima dogovorjenih že 10 tekem in odhod na Hrvaško

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Triglava so med prvimi začeli priprave za drugi del prvenstva. Na treningu je tudi nekaj novih obrazov. Del priprav bodo opravili tudi na Hrvaškem.

Trener Siniša Brkič je na uvodnem zboru imel 30 igralcev, med katerimi sta bila tudi brata Poplatnik, ki sta se vrnila v ekipo, nekateri nogometaši pa so še na preizkušnji.

"Spremembe v igralskem kadru so verjetne, tudi v svojih vrstah moramo narediti selekcijo nogometašev, ki bodo v nadaljevanju sezone lovili obstanek v ligi. Finančne razmere niso rožnate, a pomembno bo, da bodo imeli fantje čiste glave in prave namene, le tako nam lahko uspe," je dejal trener Siniša Brkič.

Tudi tokrat bo nekaj bremen na ramenih mladih nogometašev. "Nekateri nogometaši, ko si sicer še mladinci po stažu, bodo vsekakor del članske ekipe, saj na mladih gradimo jedro, ki bo nosilo dres Triglava tudi v prihodnosti. Prvi in glavni cilj je ujeti deveto mesto in dodatne kvalifikacije za obstanek med prvoligaši, saj je to tudi naša realnost. Mladi bodo dobili veliko priložnosti in ni me prav nič strah. Smo v igri za obstanek med elito in nekateri so že dokazali, da se lahko spopadejo s to ravnjo," je za spletno stran kluba dejal Brkič. Med takimi, ki bodo začeli dobivati priložnosti, bo tudi Blaž Poljanec.

Treningi bodo najprej dvakrat na dan, dogovorjenih imajo že 10 prijateljskih tekem. Najbrž pa bodo med pripravami za odšli v hrvaško Istro in tam opravili del pripravljalnega načrta. "To veliko pomeni za nogometaše in strokovni štab, saj si več dni skupaj in se dobro spoznaš. Na voljo si 24 ur na dan in lahko razložiš svoja pričakovanja od igralcev. Tam je cilj odigrati vsaj tri tekme na naravni podlagi ter ustvariti dobro vzdušje znotraj ekipe," je pripomnil trener Triglava.

Ne spreglejte