Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
11. 5. 2020,
13.55

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,49

2

Natisni članek

Luka Jović Real Madrid poškodba

Ponedeljek, 11. 5. 2020, 13.55

3 leta, 11 mesecev

Ni se poškodoval na treningu

Srbski zvezdnik lagal: pri Realu besnijo

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,49

2

Luka Jović | Luka Jović naj bi po padcu s terase komaj ostal živ. | Foto Getty Images

Luka Jović naj bi po padcu s terase komaj ostal živ.

Foto: Getty Images

Srbski nogometni zvezdnik Luka Jović je v nekaj tednih poskrbel za novo neumnost. Po kršenju karantene je lagal še o poškodbi stopala. Pri Realu je poskušal zdravnike prepričati, da si je stopalo poškodoval na prvem treningu, a resnica je kmalu prišla na dan. Izkazalo se je, da je Srb lagal. Na bizaren način se je poškodoval že v Beogradu.

Luka Jović
Sportal Huda poškodba srbskega zvezdnika: sezone je konec

Jović ima zlomljeno peto, zato bo z igrišč odsoten vsaj tri mesece, kar pomeni, da je te sezone zanj, če se bo sploh nadaljevala, že konec. "Komaj je ostal živ. Padel je z nekega zida, ne vem, kako naj vam pojasnim, saj še meni ni jasno, kako mu je to uspelo. Vse se je zgodilo hitro in povsem po naključju," je za srbski Kurir dejal vir blizu srbskega napadalca, ki je v Real za 60 milijonov evrov prišel iz Eintrachta.

Omenjeni srbski medij je poskušal informacije o padcu s terase preveriti tudi pri očetu Milanu, ta pa zadeve ni smel komentirati. "Ne smem govoriti o tem. Iz kluba so prišla navodila, da nihče, niti Luka, o tem ne sme govoriti, upam, da me razumete," jim je povedal in odložil slušalko.

Ker je Jović poskušal zdravniško osebje prepričati, da se je tako hudo poškodoval na treningu, so pri Realu zelo jezni. Ne razumejo, zakaj bi lagal, a verjetno si Jović, ki že tako ali tako pri Realovih navijačih ni priljubljen, ni hotel nakopati novih težav.

V Srbiji mu je zaradi kršenja karantena grozila celo aretacija, kasneje se je malce odkupil z donacijo v višini 50 tisoč evrov. | Foto: Reuters V Srbiji mu je zaradi kršenja karantena grozila celo aretacija, kasneje se je malce odkupil z donacijo v višini 50 tisoč evrov. Foto: Reuters

Pred tedni kršil tudi karanteno

Jović je že pred tedni razbesnel nogometni svet. Gre za čas, ko je bil z drugimi nogometaši Real Madrida v karanteni, saj so pri košarkarju tega moštva Treyu Thompkinsu odkrili okužbo z novim koronavirusom, že po nekaj dneh pa se vrnil k dekletu v Beograd. 

Imel je sicer dovoljenje kluba in potrdilo, da je negativen, za razburjenje javnosti pa je poskrbel, ker naj bi se, kot poročajo srbski mediji, udeležil večje rojstnodnevne zabave v nekem beograjskem lokalu. Jović se je za nespametno potezo opravičil, kasneje pa srbskim bolnišnicam doniral 50 tisoč evrov, s katerimi bodo kupili še kako potrebne respiratorje.

Preberite še:

Sportal Grozovito dejanje: Sina mi ni ubil koronavirus, sam sem ga zadavil
Kevin Kampl
Sportal Velik trenutek za slovenskega rekorderja
Bundesliga
Sportal Nemški klubi v tednu pred prvimi tekmami v strogi karanteni

 

Ne spreglejte