SiolNET. Sportal Nogomet
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spins nogometašem omogočil zavarovanje za trajno nezmožnost opravljanja poklica

0,02

termometer

Nogomet splošna, Športni park Lendava |  | Foto: Mario Horvat/Sportida
Foto: Mario Horvat/Sportida

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je svojim članom v Sloveniji omogočil zavarovanje za trajno nezmožnost opravljanja poklica. "To je na našem prostoru nov produkt," pravijo pri Spinsu.

"Namen produkta je 24-urna zaščita zavarovane osebe, profesionalnega nogometaša, za primer telesne poškodbe ali bolezni, ki povzroči trajno fizično nezmožnost poklicnega igranja nogometa. Vsi nogometaši, ki nastopajo v 1. SNL, imajo skupno zavarovalno kritje v višini devet milijonov evrov, vsak posameznik pa je zavarovan z vsoto 30.000 evrov," pojasnjujejo pri Spinsu.

Dodajo še, da bodo v naslednji tekmovalni sezoni v zavarovanje vključeni tudi profesionalni nogometaši v 2. SNL, vsi pa bodo predvidoma imeli možnost dodatnega povečanja zavarovalnega kritja.

Predstavniki Spinsa so v preteklih dveh tednih vsem polnopravnim članom, ki nastopajo v klubih 1. SNL, že razdelili potrdila o vključenosti v zavarovalno kritje, ki veljajo od 1. marca 2020 dalje.

Spins je možnost zavarovanja za trajno nezmožnost opravljanja poklica omogočil v partnerstvu z zavarovalno-posredniško družbo Krik Aksum d.o.o. in družbo Price Forbes & Partners Limited (Lloyd's Brokers) iz Londona. Dodajajo, da tega produkta ni možno pridobiti pri nobeni drugi zavarovalnici v Sloveniji.

Atletico Barcelona Jan Oblak Sportal V Španiji nogomet tudi ob ponedeljkih Brdo pri Kranju Sportal Finale nogometnega pokala prvič na novi lokaciji Mauro Camoranesi Sportal Italijanski zvezdnik že v Sloveniji. Karantena ni potrebna, a … Miran Srebrnič Koper Sportal Koper boljši od Gorice #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin