SiolNET. Sportal Nogomet
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dvoboj med Atalanto in Villarrealom bo v četrtek

Sneg pregnal Iličića in druščino z igrišča #foto

0,05

termometer

Atalanta Villarreal
Takšno je bilo igrišče v Bergamu v sredo malce po 21. uri. Foto: Reuters

Nogometaši Atalante in Villarreala bi morali medsebojno obračunati za drugo mesto v skupini F lige prvakov v sredo ob 21. uri, a je bil dvoboj zaradi nemogočih vremenskih pogojev, zasneženo igrišče ni dopuščalo regularnih pogojev za igro, prestavljen. Josip Iličić se bo tako za vozovnico za osmino finala z rumeno podmornico udaril v četrtek, ura začetka dvoboja še ni znana.

Josip Iličić Sportal Iličić po drami potegnil krajši konec

Narava je bila v Bergamu neusmiljena do ljubiteljev nogometa. Težko pričakovani dvoboj med Atalanto in Villarrealom, na katerem potrebuje italijanski predstavnik za napredovanje med najboljših 16 nujno zmago, je prestavljen na četrtek. Močno sneženje je prekrižalo načrte prirediteljev.

Fotogalerija iz Bergama, foto Reuters:

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

Čeprav so se trudili po najboljših močeh, sproti čistili črte, ki označujejo igrišče, hkrati pa je bila pripravljena oranžna igralna žoga, do začetka dvoboja ni prišlo. Najprej je bil začetek prestavljen za 20 minut, ko pa sneženje ni pojenjalo, ampak povzročalo še dodatne težave, je bila sprejeta odločitev, da se bo o zadnjem potniku v osmino finala lige prvakov odločalo v četrtek.

Dvoboj med Atalanto in Vilarrealom, rumeni podmornici za napredovanje zadošča že točka, bo odigran v četrtek. Dvoboj med Atalanto in Vilarrealom, rumeni podmornici za napredovanje zadošča že točka, bo odigran v četrtek. Foto: Reuters

Evropska nogometna zveza (Uefa) bo naknadno sporočila točno uro začetka dvoboja. Če bo Atalanta ohranila enako začetno enajsterico, kot je bila predvidena za sredo, bo slovenski reprezentant Josip Iličić v četrtek začel dvoboj od prve minute.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin