Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
18. 4. 2016,
16.54

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Miroslav Radović Blessing Eleke NK Olimpija NK Olimpija

Ponedeljek, 18. 4. 2016, 16.54

6 let, 7 mesecev

Radović ostaja, bo Eleke v tej sezoni sploh še igral?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Ob odločitvi, da se Marko Nikolić poslavlja od trenerske klopi Olimpije, ki jo je predsednik Milan Mandarić sporočil na današnji novinarski konferenci, je marsikoga zanimalo tudi, kaj bo v prihodnosti z dvema napadalcema Ljubljančanov.

Po odhodih Andraža Šporarja, Dejana Djermanovića in Lucasa Ontivera, napaki pri registraciji Danka Lazovića in zdaj še poškodbi Blessinga Elekeja je Olimpija skorajda brez napadalcev. Ko se je pojavila informacija, da utegne Marku Nikoliću na poti iz kluba slediti še izkušeni napadalec Miroslav Radović, se je marsikdo prijel za glavo, a na srečo navijačev Olimpije se to ne bo zgodilo.

 

Strelec dveh golov v osmih prvenstvenih tekmah za Ljubljančane ostaja v Stožicah. "Res je, da je Radović v Olimpijo prišel zaradi Nikolića, a tik pred začetkom tega druženja mi je dejal, da je zdaj pomembnih samo teh šest tekem, ki so pred nami. Šest velikih finalov. On je tu, da pomaga," je na novinarski konferenci predsednik Olimpije Milan Mandarić pojasnil, da 32-letni Srb zagotovo ostaja v Ljubljani.

Miroslav Radović je obljubil, da bo Olimpiji pomagal do tako želenega naslova. | Foto: Miroslav Radović je obljubil, da bo Olimpiji pomagal do tako želenega naslova.

Nigerijec bo v najboljšem primeru počival od tri do štiri tedne

Elekejev obstanek, čeprav je nehote povzročil afero, zaradi katere se je moral posloviti trener Nikolić, seveda ni bil nikoli vprašljiv, zato pa je vprašanje, ali bo v tej sezoni sploh lahko še igral. Po podrobnejših zdravniških pregledih, ki jih je opravil po poškodbi, ki jo je staknil v soboto v Domžalah, je jasno, da si je natrgal stegensko mišico.

 

Najdražji nakup v zgodovini slovenskega nogometa, Olimpija je Gorici zanj odštela kar 800 tisoč evrov, bo v najboljšem primeru počival od tri do štiri tedne, kar pomeni, da bo ob za Olimpijo idealnem scenariju nared za zadnja dva prvenstvena kroga, gostovanje v Velenju pri Rudarju in domačo tekmo s Krko ob koncu sezone. Seveda pa se lahko zgodi, da v tej sezoni ne bo več igral. Za Olimpijo je v osmih nastopih zabil dva gola.

Ne spreglejte