SiolNET. Sportal Nogomet
1,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pretresljiva usoda slovenskega nogometaša

1,25

termometer

miha
Pri NK Tabor si želijo pomagati svojemu nogometašu Mihi Hladu, ki okreva po hudi prometni nesreči.

Pri NK Tabor iz Sežane si prizadevajo, da bi čim bolj priskočili na pomoč 19-letnemu nogometašu Mihi Hladu, ki je v začetku maja v hudi prometni nesreči utrpel težje poškodbe glave, zaradi katerih je bil več kot dva meseca v umetni komi. Tekmo 12. kroga prve slovenske nogometne lige proti Domžalam bodo v celoti posvetili Mihi, celoten izkupiček od prodanih vstopnic pa bodo namenili za njegovo rehabilitacijo.

Miha Hlad je decembra 2020 debitiral v članski ekipi Tabora, februarja 2021 pa je prejel nagrado za najperspektivnejšega športnika Krasa in Brkinov za leto 2020. Miha Hlad je decembra 2020 debitiral v članski ekipi Tabora, februarja 2021 pa je prejel nagrado za najperspektivnejšega športnika Krasa in Brkinov za leto 2020.

Kot so sporočili iz Nogometnega kluba Tabor, je njihov nogometaš, 19-letni Miha Hlad, 8. maja 2021 doživel hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpel težje poškodbe glave, zaradi katerih je bil več kot dva meseca v umetni komi. Pred njim je dolga in zahtevna rehabilitacija, saj je okrevanje po nezgodnih poškodbah možganov dolgotrajen proces.

Potreboval bo vrsto specialističnih obravnav fizioterapevta in delovnega terapevta ter logopeda, ki ga bodo znova naučili bolje izvajati vsakodnevne dejavnosti v različnih okoliščinah čim bolj kakovostno in z nadzorom gibanja.

V NK Tabor Sežana so se odločili, da Mihi in njegovim staršem pomagajo v čim večji meri. V ta namen bodo tekmo 12. kroga prve lige proti Domžalam, ki bo 2. 10. 2021 v Sežani, v celoti posvetili Mihi ter celoten izkupiček od prodanih vstopnic namenili za njegovo rehabilitacijo.

Vsi tisti, ki se tekme ne morejo udeležiti in prav tako želijo pomagati Mihi, lahko kupijo virtualno vstopnico. Cena virtualne vstopnice znaša deset evrov, cena VIP-virtualne vstopnice pa 20 evrov.

Virtualno vstopnico je mogoče kupiti z nakazilom na TRR kluba:

NK Tabor Sežana, Kosovelova ulica 1c, 6210 Sežana

TRR: SI56 6100 0000 9116 213 odprt pri Delavski hranilnici d.d.

Namen: Virtualna vstopnica

Sklic: 00 02102021

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin