Pet najlepših zadetkov 34. kroga #video #nagradna igra

V 34. krogu Prve lige Telekom Slovenije so nogometaši dosegli 12 zadetkov. Izbrali smo jih pet, ki so izstopali po lepoti, vi pa ste v Sportalovi nagradni igri Naj gol, v kateri si lahko zagotovite dve vstopnici za tekmo 1. SNL, določili najlepšega.

Preverite, katere nogometne vsebine si lahko ogledate na Siol TV.

[video: 62993 / ]

Prvoligaški klubi so v 34. krogu Prve lige Telekom Slovenije dosegli 12 zadetkov. O najlepšem so odločali vaši glasovi, s pomočjo katerih ste si lahko prislužite mikavno nagrado. V ožji izbor najlepših zadetkov kroga se je uvrstilo pet strelcev. To so bili Filip Dangubić (Krško), Kingsley Boateng (Olimpija), Nermin Hodžić (Koper), Žan Žužek (Domžale) in Mihael Rebernik (Aluminij). Največ glasov je osvojil Italijan v dresu Olimpije.

Nagrajenci so:

Vojko Mejak (Maribor)
Jernej Derčar (Koper)
Boštjan Pucko (Ljubljana)

Vse do konca tekmovalne sezone 2016/17 bomo po vsakem krogu izbirali najlepši zadetek. Vsi, ki nam boste zaupali svojo odločitev, boste sodelovali v nagradni igri Naj gol.

Lahko si prislužite tudi nogometna dresa

Trije, ki jim bo sreča najbolj naklonjena, bodo prejeli po dve vstopnici za nogometno tekmo v sklopu Prve lige Telekom Slovenije, ki si jo bodo želeli ogledati. Po koncu jesenskega dela in koncu sezone 2016/17 bo nastopil čas za dodatni nagradi, nogometna dresa, zato se je vredno potruditi in oddati svoj glas. 

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri Naj gol, uživajte ob posnetkih najlepših zadetkov kroga in se potegujete za nagrado.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno