Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 6. 2018,
17.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,72

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije

Torek, 19. 6. 2018, 17.00

5 let, 10 mesecev

Prva liga Telekom Slovenije 2018/19

Nogometna novost in pol: Olimpija, Maribor in druščina vsaj tri leta na Planet TV in Planet 2

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,72
Olimpija prvak PLTS | Foto Žiga Zupan/Sportida

Foto: Žiga Zupan/Sportida

Na Planet TV bo v četrtek, 21. junija, ob 18.30 posebna oddaja Nogomet je naš, v kateri bomo v neposrednem prenosu spremljali žreb parov Prve lige Telekom Slovenije za sezono 2018/2019. S tem se bo tudi uradno začelo triletno obdobje, v katerem si bo mogoče prvoligaške tekme ogledati v neposrednih prenosih na Planet TV in Planet 2. Prinaša še eno veliko novost. Vsak teden bo namreč na sporedu enourna nogometna oddaja, posvečena dogajanju v 1. SNL.

Nogomet na sončni strani Alp ne počiva. Najboljši klubi spoznavajo evropske tekmece, s katerimi bodo prihodnji mesec prebili led v novi sezoni, v četrtek pa v Nacionalnem nogometnem centru Brdo sledi že žreb Prve lige Telekom Slovenije, na katerem bodo najboljši v pred kratkim končani sezoni prejeli priznanja za dosežke.

Zlatko Zahović
Sportal Zlatko Zahović ostaja športni direktor, predsednik NK Maribor mu ni zameril prav nič

Znani bodo tekmovalni pari sezone 2018/19, v kateri se bo za prvoligaške točke potegoval tudi drugoligaški prvak Mura, nato pa čakajo klube še sklepne priprave na prvoligaško tekmovanje, ki je iz sezone v sezono deležno večjega medijskega zanimanja. Letos se bo začelo 21. julija.

Nova sezona prinaša posebno nogometno oddajo

Dani Bavec bo voditelj posebne nogometne oddaje, ki bo na sporedu vsak teden na Planet 2. | Foto: Planet TV Dani Bavec bo voditelj posebne nogometne oddaje, ki bo na sporedu vsak teden na Planet 2. Foto: Planet TV Prva liga Telekom Slovenije je prepoznaven in privlačen produkt v slovenskem športnem prostoru, kar potrjujejo tako gledalci na prizoriščih kot tudi tisti pred televizijskimi zasloni. Izjemno zanimanje za slovenski klubski nogomet veseli tudi Nogometno zvezo Slovenije, ki skupaj s svojimi partnerji pripravlja kopico novosti, sponzor lige pa še naprej ostaja Telekom Slovenije

Ljubitelji nogometa bodo v prihajajočem triletnem obdobju oziroma v sezonah 2018/19, 2019/20 in 2020/21 tekme Prve lige Telekom Slovenije lahko spremljali v neposrednih televizijskih prenosih na Planet TV in Planet 2. Prenos prvega in drugega izbora tekem si bo Planet TV izmenjaval s TV Slovenija. Preostalih 108 tekem pa bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

Komentator tekem na Planet TV bo Dani Bavec, ki bo v novi sezoni vodil tudi posebno nogometno oddajo. V enourni tedenski oddaji, ki bo na sporedu vsak teden na Planet 2, bodo gledalci izvedeli vse najpomembnejše novice iz Prve lige Telekom Slovenije. 

Ilija Stolica
Sportal Novi trener Olimpije se je predstavil in zbodel Maribor

Sobotne in nedeljske derbije Prve lige Telekom Slovenije bodo tako lahko gledalci od 21. julija gledali na Planet TV, preostale tekme pa bomo prenašali na Planet 2.

Nogometni četrtek na Planet TV

V četrtek, 21. junija, ravno mesec dni pred začetkom tekmovanja, bo Planet TV s posebno oddajo Nogomet je naš in z neposrednim prenosom žreba tekem Prve lige Telekom Slovenije naredil uvod v novo nogometno sezono 2018/2019.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić bo skušal v sezoni 2018/19 ubraniti naslov. | Foto: Vid Ponikvar Predsednik Olimpije Milan Mandarić bo skušal v sezoni 2018/19 ubraniti naslov. Foto: Vid Ponikvar

Oddaja se bo začela ob 18.30, v njej pa bo voditelj Damjan Medica v studiu z gosti preveril obete za novo sezono. Govorili bodo tudi o vstopu NK Mura med najboljše, slovensko javnost pa bo tako kot vedno zelo zanimalo, kdaj se bosta prvič v sezoni 2018/19 pomerila večna tekmeca Olimpija in Maribor.

Spins Podelitev
Sportal Idealna enajsterica 1. SNL brez Zahovića in Kronavetra
Ne spreglejte