Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 3. 2014,
10.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

NK Maribor NK Maribor NK Olimpija NK Olimpija NK Koper NK Domžale NK Celje NK Rudar NK Gorica NK Radomlje NK Zavrč NK Krka Prva liga Telekom Slovenije

Nedelja, 2. 3. 2014, 10.33

6 let, 6 mesecev

Niz Domžal in njihovega vratarja še kar traja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Domžalčani nadaljujejo s sijajnim nizom z začetka nove prvenstvene sezone. Zmagali so tudi v 6. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Z 1:0 so bili boljši od Kopra. Do treh točk so prišli tudi Celjani.

Mariborčani so v preteklem krogu presenetljivo izgubili v Celju, tokrat pa zlahka pred domačimi navijači premagali Zavrč s 3:0. Prvi gol na tekmi je dosegel Damjan Bohar, ta je očitno v odlični formi in zelo samozavesten. Gol, ki ga je pospravil v mrežo Zavrčanov, je bil plod prave mojstrovine. Preostala dva gola sta prispevala Luka Zahović, zdaj je pri treh prvenstvenih golih in si deli prvo mesto na lestvici strelcev, in Francoz Jean-Philippe Mendy, ta je prišel do sploh prvega zadetka v tej sezoni in se ga seveda zelo razveselil.

Rudar je proti Krki ob polčasu zaostajal z 0:1, pa potem v drugem delu igre zadel trikrat in s preobratom prišel do suverene zmage s 3:1.

Olimpija po treh zaporednih zmagah z začetka sezone tokrat ni premagala Gorice, tekma v Stožicah se je končala z nepriljubljenim izidom 0:0.

Domžalčani prišli do šeste zaporedne

Domžalčani pod vodstvom Luke Elsnerja še naprej navdušujejo in so brez dvoma hit prvenstva. V Kopru so zmagali še šestič zapored, junak zmage z 1:0 je bil Saša Aleksander Živec, ta je zadel v drugem polčasu. Omeniti velja še neverjeten niz domžalskega vratarja Nejca Vidmarja, ta gola v tej sezoni sploh še ni prejel. Če upoštevamo še tekmo zadnjega kroga pretekle sezone, potem je njegova mreža nedotaknjena že kar 630 minut.

V odlični formi so tudi Celjani. Tokrat so goli Benjamina Verbiča, zadel je dvakrat, in Valona Ahmedija zmagali s 3:0 v Radomljah in prišli do četrte zaporedne prvenstvene zmage. Nogometaši Radomelj, ki so novinci v prvoligaški druščini, tudi po šestih odigranih tekmah ostajajo brez točke.

Ne spreglejte