Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2013,
9.02

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Barcelona Sandro Rosell

Torek, 29. 1. 2013, 9.02

8 let, 1 mesec

Messi bo podpisal prihodnji teden, Valdes si ni premislil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Xavi in Carles Puyol sta izpolnila obljubo in ustni dogovor o podaljšanju zvestobe Barcelone pretopila v pisno pogodbo, Lionel Messi naj bi to storil kmalu. In ostal katalonski ponos do leta 2018.

Navijači Barcelone so lahko mirni. Okostje zvezdniške ekipe je pripravljeno braniti barve katalonskega velikana še kar nekaj sezon, tako da zgodba o veliki Barceloni še zlepa ne bo videla konca. Po kapetanu Carlesu Puyolu in "dirigentu" Xaviju Hernandezu (oba ostajata v Barceloni vsaj do leta 2016) bo zvestobo kaj kmalu podaljšal še najboljši igralec (in strelec) Lionel Messi. Ker je pred dnevi Andres Iniesta podal razmišljanje, da bi najraje videl, ko bi lahko kariero zaključil v dresu Barcelone, bodo očitno na kultnem štadionu Camp Nou še naprej domovali najboljši posamezniki utečenega Barceloninega stroja.

Argentinec je v tej sezoni v španskem prvenstvu dosegel že 33 zadetkov, pogodbo pa naj bi do leta 2018 uradno podaljšal prihodnji teden. Tako je napovedal tudi predsednik Sandro Rosell in dodal, da v času, odkar je v klubu, ni prejel nobene ponudbe za Messija. Tako padajo v vodo govorice o tem, da naj bi skrivnostni ruski snubec (govorilo se je o Anžiju) za najboljšega nogometaša na svetu ponujal 250 milijonov evrov. "Nikoli nismo dobili nobene ponudbe, vem pa tudi dobro, da bi se ji Messi z lahkoto zahvalil, če bi že prišlo do nje," je dejal predsednik vodilnega kluba v španskem prvenstvu, ki ga v sredo zvečer v Madridu čaka pokalna poslastica. Polfinalni El Clasico z Realom.

Idilo, ki vlada v slačilnici Barcelone, bi lahko omajala le odhoda dveh španskih reprezentantov. Arsenal naj bi resno zagrizel za Davida Villo in mu ponuja okrog 15 milijonov evrov. Ker se zaključek januarskega roka nezadržno bliža, velja v teh dneh v Barceloni pričakovati londonsko delegacijo. Nou Camp naj bi zapustil tudi prvi vratar Victor Valdes. Nedavno ni želel podaljšati pogodbe z Barcelono, po mnenju Rosella pa bo pri tem tudi ostalo. "Žal ni nobenih sprememb. Še vedno želi zapustiti klub, mi pa mu ne bomo povzročali težav," je priznal predsednik.

Ne spreglejte