Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
3. 12. 2018,
20.00

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,53

Natisni članek

Ousmane Dembele izbor z družabnih omrežij Diego Armando Maradona

Ponedeljek, 3. 12. 2018, 20.00

5 let, 4 mesece

Izbor z družabnih omrežij

Maradona izgubil živce in poskrbel za škandal

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,53

Ponedeljkov večer je in čas je za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj zanimivega iz nogometnega sveta smo vanj umestili tokrat?

Maradona izgubil živce in poskrbel za škandal

Nekoč najboljši nogometaš na svetu, kontroverzni Diego Maradona, ki se zdaj že nekaj časa ne preveč uspešno ukvarja s trenerskim poslom, od septembra letos dela v Mehiki. V tamkajšnji drugi ligi sedi na klopi Doradosa, s katerim je v noči na ponedeljek igral povratno tekmo finala proti Atleticu San Luisu. Na prvi tekmi je pred domačimi navijači zmagal z 1:0, na povratni pa izgubil z 2:4 in ostal brez lovorike.

Argentinec, ki ga številni uvrščajo med najboljše nogometaše na svetu vseh časov, v Argentini pa ima status pravcatega božanstva, je tudi tokrat poskrbel, da je bilo po tekmi zelo zanimivo. Potem ko je bil na prvi tekmi izključen, si je moral povratno tekmo ogledati s tribun, kar pa ne pomeni, da ni bil v središču pozornosti.

Po tekmi je poskrbel, da se je pisalo in poročalo samo o njem. V prostoru, v katerem novinarji po koncu prežijo na izjave akterjev, je namreč izgubil živce in poskušal fizično obračunati z enim od novinarjev. Maradona je zamahnil proti njemu in ga poskušal napasti, za to, da se ni zgodilo kaj hujšega, pa so morali poskrbeti varnostniki.

Navijač Tottenhama aretiran, ker je vrgel bananin olupek

V nedeljo je londonski Arsenal nadaljeval odlične igre in v velikem mestnem derbiju v angleški premier ligi pred domačimi navijači razbil Tottenham s 4:2. Spet je blestel Pierre-Emerick Aubameyang, ki je zabil dva gola in nadaljeval sijajne predstave v majici Arsenala.

Je pa Gabonca kljub temu nekaj zmotilo. Med tekmo je namreč eden izmed gledalcev vanj vrgel bananin olupek. V smeri Aubameyanga je priletel, potem ko je proslavljal svoj prvi gol na tekmi. Izkazalo se je, da se je neprimerno vedel eden od navijačev Tottenhama, ki so ga kamere na štadionu Emirates hitro prepoznale, zaradi česar je bil že takoj po tekmi aretiran.

Za incident so se hitro opravičili tudi pri Tottenhamu. "Takšno vedenje je nesprejemljivo in ne spada na nogometne štadione. Navijača čaka prepoved vstopa na tekme Tottenhama," so sporočili iz Tottenhama v izjavi za javnost.

Soigralec zabičal Neymarju: Videti si kot klovn!

Zvezdnik PSG Neymar, ta je v zadnjih dneh v središču pozornosti predvsem zaradi poškodbe, ki naj bi jo vnovič staknil, je prejšnji teden spet opozoril nase na družabnih omrežjih, na katerih je tako ali tako med aktivnejšimi nogometaši.

Na Instagramu se je namreč pojavil video, v katerem pred kamero poskakuje v nevsakdanjih oblačilih, predvsem pa v obutvi, ki se zdi vsaj nekaj številk prevelika zanj. Njegov rojak iz Brazilije in tudi soigralec Thiago Silva je ob tem zavpil: "Videti si kot klovn!"

Brazilec bi se najraje pogreznil v zemljo

Marseille je prejšnji teden nadaljeval katastrofalne rezultati v ligi Europa, v kateri ima po štirih tekmah le točko in je že izgubil možnosti za napredovanje. Z 0:4 je izgubil v Frankfurtu pri tamkajšnjem Eintrachtu, na tej tekmi pa si privoščil tudi dva avtogola.

Precej komičen je bil predvsem prvi, za katerega je poskrbel občasni brazilski reprezentant Luiz Gustavo, ko je v 17. minuti poskrbel za vodstvo domačih z 2:0. Zakaj bi se nekdanji nogometaš Hoffenheima, Bayerna Münchna in Wolfsburga ob tem najraje pogreznil v zemljo, pa si oglejte v spodnjem videoposnetku.

V Rimu so se pošalili z Juventusom

Pri Juventusu so ponosno naznanili, da so v Rimu odprli svojo klubsko trgovino, kar so z novo domiselno objavo na Twitterju izkoristili pri njihovem velikem tekmecu Romi in poskrbeli za precej smeha.

"Končno nekaj, česar vam v Rimu NI TREBA videti," je zapisal administrator angleške različice Rominega Twitterja. Smejali so se vsi, verjetno samo navijači Juventusa ne. Pa še tisti med njimi, ki imajo dober smisel za humor, so se prav gotovo nasmehnili.

Takole Belgijec uživa po ulicah Neaplja

Dries Mertens je eden od najboljših nogometašev Napolija in kot tak med tamkajšnjimi vročekrvnimi navijači zelo priljubljen. Kljub temu pa si ta belgijski napadalec, ki za Napoli gole zabija že od leta 2013, očitno lahko privošči, da se pojavi na ulicah. Nadene si čelado, se usede na svoj skuter in, kot vidimo, zelo uživa …

V Braziliji so na nogomet nori vsi, tudi psi

Brazilija, dežela petkratnih svetovnih prvakov, je seveda dežela nogometa. Tam so na okroglo usnje nori prav vsi. Tale posnetek kaže na to, da tudi psi …

Tokrat je strasti razburkala žena soigralca slovenskega kapetana

Skoraj vsak dan z atraktivnimi fotografijami, objavljenimi na kakšnem izmed družabnih omrežij, strasti razburka žena kakšnega nogometaša. Tokrat je to "uspelo" ženi soigralca nekdanjih slovenskih dolgoletnih reprezentantov, Valterja Birse in nekdanjega dolgoletnega kapetana Slovenije Boštjana Cesarja, srbskega napadalca Chieva iz Verone Filipa Đorđevića.

Jovana Đorđević z objavami na Instagramu že dlje časa razvnema strasti svojih sledilcev, tokrat pa je šla zelo daleč in objavila fotografijo, na kateri je povsem gola. Čeprav je ob tem zapisala, da ji je vseeno, kaj si ob tem mislijo tisti, ki jo kritizirajo, te fotografije na njenem profilu, ki mu sledi več kot 200 tisoč uporabnikov, ni več. Je pa zato samo v zadnjem tednu poskrbela za nekaj objav, ob katerih marsikomu postane vroče. Tule je nekaj od njih:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The further down the bottle, the more intense the dance...

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🐒 #summertime

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling fine 🌹

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Problematični Francoz je poplesaval in osmešil nasprotnika

Ousmane Dembele je bil v zadnjem času pogosto v središču pozornosti zaradi neprofesionalnega vedenja, predvsem zamujanja na treninge Barcelone, ki je zanj Borussii Dortmund pred enim letom odštela kar 105 milijonov evrov. Zdaj je mladi Francoz nase naposled opozoril tudi s tem, kar kaže na igrišču. V nedeljo je Barcelona doma z 2:0 premagala Villarreal v španskem prvenstvu, Dembele pa je poskrbel za preigravanje, ob katerem se je branilcu gostov verjetno zavrtelo v glavi. Poglejte, zakaj.

Prisrčno, da bolj ne bi moglo biti

Še en dogodek, ki prihaja iz vrst Barcelone, tokrat pa zanj niso poskrbeli zvezdniki nogometnega velikana iz Katalonije, ampak njihov podmladek. Tole je posnetek sina Gerarda Piqueja, Sashe, ki se je takole igral s hčerko Portugalca Nelsona Semeda, Luan. Prisrčno, ni kaj.

Matjažu Keku so čestitali tudi njegovi Rečani

Matjaž Kek je prejšnji teden tudi uradno postal selektor članske slovenske nogometne reprezentance, na klop katere se je vrnil po sedmih letih. V tem času je globok pečat pustil predvsem na Hrvaškem, kjer je z Rijeko v petih letih in pol poskrbel za številne izjemne rezultate. Med drugim je Rečanom prinesel tudi zgodovinski naslov državnega prvaka in jih trikrat popeljal v skupinski del lige Europa. Na Reki ga še dolgo ne bodo pozabili, da je res tako, pa priča tudi čestitka, ki so jo v javnost poslali pri NK Rijeka takoj po tem, ko je postalo jasno, da prevzema Slovenijo.

Ne spreglejte