Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
30. 12. 2015,
8.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Manuel Pellegrini Manchester City Leicester City Sergio Agüero Vincent Kompany

Sreda, 30. 12. 2015, 8.09

8 let

Hkrati je bil nezadovoljen in vesel

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Po remiju brez zadetkov v gosteh pri do tega kroga vodilnem klubu angleške premier lige Leicester Cityju je bil trener Manchester Cityja nezadovoljen.

"Razočaran sem, ker smo bili blizu zmage, a je nismo dosegli. Mislim, da smo bili bližje trem točkam, kot so jim bili domačini. Imeli smo več žoge v svoji posesti, priigrali smo si več priložnosti. Je pa dobro, da ko ne zmagaš, ne izgubiš. Veseli me, da nismo ostali praznih rok. Nismo prejeli zadetka, kar je prav tako dobrodošlo, a na naslednji tekmi moramo narediti vse, da se izboljšamo in to spremenimo," je po tekmi, na kateri je imelo njegovo moštvo res premoč, a je bil Leicester City tisti, ki si je priigral izrazitejše priložnosti, povedal trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

City, ki ga ob v tej sezoni slabih Manchester Unitedu in Chelseaju ob londonskem Arsenalu mnogi vidijo kot glavnega kandidata za naslov prvaka, je izgubil novi točki v gosteh. Stran od svojega štadiona gre meščanom slabo. Na devetih tekmah so zmagali le trikrat. "Imamo tri točke zaostanka za vodilnima ekipama (Arsenal in Leicester City), z obema v drugem delu sezone igramo doma, smo v ligi prvakov in v obeh pokalih. Mislim, da smo lahko zadovoljni. Izboljšati moramo še obrambo in biti še boljši v napadu. Če bomo, se lahko nadaljevanja sezone veselimo. Bomo videli. Do konca je še veliko," je povedal Čilenec.

Vrnil se je najboljši strelec

Nekaj besed je namenil še z naskokom najboljšemu strelcu moštva v zadnjih letih Sergiu Agüeru, ki v tej sezoni ni tako učinkovit, kot je bil sicer. Predvsem zaradi poškodb, ki argentinskemu napadalcu nagajajo v zadnjem času. Zdaj, v Leicestru, se je vrnil po eni izmed njih. "Moštvu pomeni zelo veliko. Vesel sem, da se je vrnil. Jasno je, da bo potreboval še tri, štiri tekme, da pride v pravo formo. Zagotovo bo prinesel napredek naši ekipi," je še dejal trener, ki bo v naslednjem prvenstvenem krogu gostoval pri v tej sezoni zelo solidnem Watfordu.

Ne spreglejte