SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Grobarji: Navijali bomo za Srbijo v Zagrebu

4

termometer

Za nogometne navdušence bo spopad srbskih in hrvaških reprezentantov v kvalifikacijah za SP zagotovo posladek, mediji pa že špekulirajo, da navijači ne bodo smeli na gostovanja.

Hrvaški mediji so že začeli razmišljati, da se bo FIFA z nacionalnima nogometnima zvezama dogovorila o prepovedi gostovanja navijačev, saj se bojijo morebitnih incidentov. Do tekem med Hrvaško in Srbijo je še kar nekaj časa, zato se lahko marsikaj spremeni, toda zaradi polpretekle zgodovine in napetih odnosov med navijači jim bo verjetno prepovedan prihod na gostovanja. A najbolj vnetim to najbrž ne bo preprečilo, da se ne bodo pojavili v Zagrebu oziroma Beogradu. Grobarji, zloglasni navijači Partizana, obljubljajo, da bodo zagotovo prišli v glavno mesto Hrvaške, upajo pa tudi, da se jim bodo pridružile Delije, navijači Crvene zvezde.

''Na gostovanje v hrvaški prestolnici čakamo dve desetletji in lahko si samo zamislite, kako nas je razveselilo, da smo v skupini s Hrvati. Ne obstaja sila, ki bi nam lahko preprečila, da tistega dne ne bomo v Zagrebu. Prepričan sem, da bodo prišle tudi Delije, in vsi, ki nosijo Srbijo v srcu,'' je dejal eden od vodij Grobarjev.

Podobnega mišljenja so tudi hrvaški navijači, tako da Bad Blue Boys, Torcida, Kohorta in Armada trdijo, da jih odločitve nogometnih organizacij sploh ne zanimajo, v Beograd pa nameravajo odpotovati v lastni režiji in ne v dogovoru s Hrvaško nogometni zvezo. Vsekakor se obetata izjemno zanimivi srečanji na zelenici, zelo vroče pa bo tudi na tribunah.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin