SiolNET. Sportal Nogomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Celodnevni dogodek, žar mojstri, Pero Lovšin in Olimpija - Partizan

Oglasno sporočilo

Medtem ko se nogometaši Olimpije v teh dneh s polno paro pripravljajo na začetek nove sezone, se navijači zeleno-belih pripravljamo na tradicionalni Zmajev piknik, ki bo v soboto, 6. julija.

Zmajev piknik | Foto:

Celodnevno dogajanje se bo začelo ob 10. uri z nogometnim turnirjem, ob 16. uri pa se bo preselilo na ploščad pred dvorano C, kjer nas bo ob dobrotah žar mojstrov in osvežilnih pijačah Pivovarne Union zabaval legendarni Pero Lovšin. Vrhunec dneva pa je zagotovo večerna pripravljalna tekma, na kateri se bosta v Stožicah udarila dva velikana nogometa nekdanje skupne države - naša Olimpija in beograjski Partizan.

Vabimo vas, da izkoristite zares ugodno ponudbo, ki smo jo pripravili za vse, ki nosite Olimpijo v srcu. Z nakupom vstopnice za tekmo s Partizanom (10 evrov) vam pripadata tudi brezplačen obrok naših žar mojstrov na Zmajevem pikniku in brezplačen vstop na tekmo prvega kroga kvalifikacij za ligo Evropa, ko bo v Ljubljani gostoval latvijski Rigas. Redna cena vstopnice za tekmo z Rigasom je 8 evrov v predprodaji in 10 evrov na dan tekme.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na naši spletni strani, v uradni trgovini v Mercator centru Šiška ali na vseh prodajnih mestih Petrola, Mojih kart in Eventima. #verjamemvzmaje #zmajevpiknik

Naročnik oglasne vsebine je FC OLIMPIJA D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin