Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 4. 2015,
20.56

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Mario Balotelli Manchester United Liverpool nogomet

Ponedeljek, 13. 4. 2015, 20.56

6 let, 6 mesecev

Balotelli spet zablestel: hotel je biti smešen, na koncu pa se je hudo osmešil (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Konec tedna so v Angliji in drugod po svetu z zanimanjem spremljali veliki mestni derbi med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem. Obračun ni ušel niti Mariu Balotelliju.

Napadalec Liverpoola in nekdanji član Manchester Cityja, ki je sinjemoder dres nosil med letoma 2010 in 2013 ter v 80 nastopih dosegel tudi 30 zadetkov, je seveda stiskal pesti za prvake in takoj po prvem zadetku Argentinca Sergia Agüera za vodstvo 1:0 svoja čustva in občutja izlil na Tvitter: "Jaaaa, City!" V nadaljevanju neposrečenega glasila pa se je arogantno spravil tudi na nabito poln Old Trafford: "Vstanite in utihnite."

Vsi vemo, kako se je tekma na koncu razpletla, rdeči vragi so s 4:2 pohrustali sosede, Balotellijev tvit pa je poskrbel za zgražanje in slavo smeha. Če ne drugega, SuperMariu ne moremo očitati talenta dvornega norčka. Vedno znova mu uspe.

Vse bi bilo lepo in prav, a zdaj je Mario član Liverpoola in ni ravno običaj, da bi nogometaši komentirali tekme tekmecev, kar pa seveda ne pomeni, da je to prepovedano za temnopoltega Italijana, ki za Liverpool v tej sezoni dosegel zadel le štiri zadetke. To je za primerjavo ravno toliko, kot jih je dosegel branilec Manchester Uniteda Chris Smalling, za katerega je napad zadnja skrb. A tako pač je. Če ne razmišljaš o nogometu, če te tvoj trener (op. p. Brendan Rodgers) ne jemlje resno in si več tekem svojega kluba ogledaš na tribuni kot na sami zelenici, imaš pač čas, da počneš stvari, ki ti naredijo več škode kot koristi. Da, Mario je mojster v tem.

Samo "pozdravili" so ga, Mario pa jim je pokazal sredinec

Balotelli že od nekdaj ni ravno navijač Uniteda, še več, lahko bi rekli, da se mu zviša srčni utrip, v negativnem smislu, ko samo sliši zanj. Tudi po tekmi na Anfieldu, ki so jo nogometaši Manchester Uniteda dobili, so ga gostujoči navijači po počakali in ga pozdravili. Italijan jih je najprej fotografiral, nato pa jim je pokazal še sredinec.

Fotografiral se je kar s termometrom

To pa še ni vse. Mario je tudi pred dnevi nasmejal ljubitelje nogometa, ko je, potem ko mu ni nihče verjel, da ga ni v postavi za ponovljeno tekmo pokala FA proti Blackburnu, fotografiral kar s termometrom in fotografijo seveda objavil na Instagramu. Na njej res kazalo 38,7 stopinje Celzija, a posmehu spet ni ušel. Če bi imel čisto vest, mu ne bi bilo treba ničesar dokazovati. A Mario je Mario in nikoli se ne bo spremenil.

Ne spreglejte