SiolNET. Sportal Naj planinska koča
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z vašo pomočjo bomo tudi letos izbirali naj planinsko kočo

0,01

termometer

Pohodniki in jutro v Julijskih Alpah pohodništvo
Foto: Jošt Gantar, vir: www.slovenia.info

Akcija Naj planinska koča, v kateri z vašo pomočjo izbiramo najbolj gostoljubno postojanko v slovenskih gorah, bo junija na naših straneh v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije dočakala že četrto izvedbo. Napovedujemo novosti in kopico zanimivih vsebin.

S prvimi zgodbami iz slovenskih gora se vam bomo oglasili že maja. Predstavili bomo planinske koče, za katere boste letos lahko glasovali po posodobljenem modelu, preverjali znan slovenski pregovor, ki pravi, da nad tisoč metri nadmorske višine ni greha, in se spraševali, zakaj Slovenci v gorah tako radi zbiramo žige.

Obiskali bomo najbolj razkošne koče, zbirali (tudi vaše) ideje za planinski izlet in vas seznanili z dogodki v slovenskih gorah.

Gorski reševalci SLO

Akcija Naj planinska koča ne bo minila brez zgodb gorskih reševalcev, ki so v primeru nesreč v gorah praktično nepogrešljivi, gorskih kolesarjev, planincev in oskrbnikov, ki skrbijo za to, da so njihovi obiskovalci deležni sprejema in ponudbe, ki jih vedno znova privablja nazaj.

Po novem boste lahko planinske vsebine spremljali tudi prek profila na Instagramu in obvestil na Facebooku, pripravili bomo tudi vodnik ravnanja v gorah. Najzanimivejše zgodbe in nasveti vas bodo pričakali kar v vašem e-poštnem predalu. Za vas bomo vsak ponedeljek prečesali družbena omrežja, ki ponujajo planinsko fotogradivo. V letošnjo akcijo bomo vključili tudi noto dobrodelnosti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin