Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 9. 2021,
10.02

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,97

18

Natisni članek

NBA Toronto Raptors Dallas Mavericks Luka Dončić Luka Dončić Goran Dragić Goran Dragić

Petek, 3. 9. 2021, 10.02

1 leto, 2 meseca

Goran Dragić k Dallasu?

Vroče v ligi NBA: Dragić tik pred selitvijo k Dončiću!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,97

18

Luka Dončić Goran Dragić | Bosta Luka Dončić in Goran Dragić kmalu združila moči? | Foto Reuters

Bosta Luka Dončić in Goran Dragić kmalu združila moči?

Foto: Reuters

Kar se je napovedalo celotno poletje, naj bi se kmalu uresničilo. Goran Dragić naj bi bil po poročanju ameriških medijev tik pred selitvijo v Dallas, kjer naj bi slovenski košarkar združil moči z Luko Dončićem.

Goran Dragić je letos poleti po sedmih sezonah zapustil Miami, postal je član Toronta Raptors. A kmalu po menjavi v Kanado so se pojavile govorice, da naj bi se slovenski zlati kapetan dogovarjal za odkup, kariero pa bi nadaljeval pri Dallasu.

Če bi se to res zgodilo, bi v Teksasu sodeloval z nekdanjim reprezentančnim kolegom Luko Dončićem, pa tudi srbskim trenerjem Igorjem Kokoškovom, ki je bil selektor slovenske reprezentance, ko je ta pred štirimi leti stopila na vrh Evrope. Govorice je danes potrdil tudi novinar Bleacher Report Jake Fischer, ki je na družbenem omrežju Twitter zapisal, da je Gogi tik pred podpisom pogodbe z Dallasom. Zatem so o morebitnem prestopu poročali tudi številni drugi ameriški mediji. "Vsi moji viri v ligi so mi dejali, da lahko pričakujemo Gorana v dresu Dallasa," je povedal Fischer.

Če bo do prestopa res prišlo, se bo Goranu uresničila želja, saj je že pred časom povedal, da bi rad zaigral ob Dončiću. "Že takrat, leta 2017 na evropskem prvenstvu, sem zelo užival v igri z Luko. Vemo, kakšen igralec je, eden najboljših na svetu. Zelo rad bi še enkrat zaigral z njim, ampak moja kariera se počasi končuje, Luka pa je še mlad in ima pred seboj zagotovo še 15 let kariere, tako da bom vsekakor zanj vedno navijal," je takrat dejal Dragić.

Medtem drugi mediji poročajo o razgibanjem dogajanju v Dallasu, ki se želi pred novo sezono okrepiti na mestu organizatorjev igre z izkušenimi igralci. Kot med drugimi piše hoopsrumors, so v Dallasu trenutno na preizkušnji 32-letni Isaiah Thomas, 31-letni Lance Stephenson in 35-letni Monta Ellis. Kot je zapisal novinar Shams Charania iz The Athletica, so v klubu navdušeni nad stanjem Thomasa, prav tako pa je pričakovanja upravičil Stephenson.

Preberite še:

Goran Dragić
Trendi Zakona Gorana Dragića naj bi bilo konec
Isaac Bonga
Sportal K Torontu se za Dragićem seli tudi Bonga
Goran Dragić
Sportal Goran Dragić se opravičuje navijačem Toronta
Goran Dragić
Sportal Gorana Dragića še danes boli zaradi brata Zorana
Ne spreglejte