Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 10. 2021,
21.00

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

košarka Arena Sport NBA Luka Dončić Luka Dončić PR članek

Ponedeljek, 25. 10. 2021, 21.00

2 leti, 6 mesecev

V nedeljo lahko prenos tekme Luke Dončića ujamete že ob 20:30

Oglasno sporočilo

Ljubitelji lige NBA, sicer navajeni nočnega vstajanja, bodo to nedeljo prišli na svoj račun. Luko Dončića in njegovo ekipo Dallas Mavericks bo možno spremljati že ob 20:30.

nba_4 | Foto:

Prenos bo na športnem programu Arena Sport 1. Liga NBA običajno prav med vikendi poskrbi za kakšen bolj Evropi prijazen termin, tokrat pa je res izjemna priložnost, da na parketu ujamete najboljšega slovenskega košarkarja. V nedeljo, 31. oktobra, ob 20:30 se bo Dallas pomeril z ekipo Sacramento Kings. Na Areni Sport bo tekmo spremljal komentator Luka Štucin, poleg njega pa bo v vlogi strokovnega komentatorja Saša Dončić.

Letos sicer poteka jubilejna 75. sezona lige NBA. Na Areni Sport ljubitelji vrhunske košarke lahko spremljajo osem do deset tekem na teden. To so največji derbiji in seveda tudi tekme Dallasa in Toronta.

Doncic_2 | Foto:

"S tremi slovenskimi košarkarji v ligi NBA je pred nami ogromno neprespanih noči, skupno bomo v naslednjem rednem delu sezone spremljali 200 tekem, od tega 50 z enim izmed naših adutov v najmočnejši ligi na svetu," razlaga odgovorni urednik Arene Sport in komentator tekem lige NBA Luka Štucin. "Ob 75. obletnici obstoja lige NBA se bomo vračali v preteklost in se ozirali v prihodnost, kjer najmočneje sije zvezda Luke Dončića. Ostarele zvezde iz mesta angelov in novodobni gladiatorji iz Brooklyna so glavni favoriti lige, lakota za šampionski prstan pa že dolgo ni bila tako velika."
Ne spreglejte