Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 12. 2019,
14.01

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57

Natisni članek

Luka Dončić Luka Dončić Dallas Mavericks

Ponedeljek, 23. 12. 2019, 14.01

4 leta, 4 mesece

Obetavno: Slovenija po novem v vidnejši vlogi v ligi NBA

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57
LUka Dončić | Foto Sportida

Foto: Sportida

Košarkarski klub Dallas Mavericks, ki je zaradi izjemnih predstav Luke Dončića pod še večjim drobnogledom Slovencev kot preostala moštva, je za partnerstvo s Slovenijo pripravil posebno ponudbo, ki ponuja številne priložnosti.

Klub Dallas Mavericks je družbo Sport Media Focus pooblastil, da v njihovem imenu sklene partnerstvo z Uradom Vlade RS za komuniciranje (UKOM), Slovensko turistično organizacijo (STO), Javno agencijo RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) in Turizmom Ljubljana za izvajanje promocijskih dejavnosti, povezanih s tekmo med Dallasom in Denverjem Vlatka Čančarja, ki bo 11. marca 2020, ter drugimi dejavnostmi kluba.

Dan pozneje, 12. marca 2020, se bodo slovenski podjetniki v ameriški zvezni državi Teksas, ki je po BDP 10. največje svetovno gospodarstvo, srečali z ameriškimi. S tem se odpirajo edinstvene priložnosti za sodelovanje, so prepričani pri UKOM.

Partnerstvo bo med drugim zagotavljalo:

- promocijo in izpostavitev nacionalne znamke I feel Slovenia na desetih domačih tekmah lige NBA v sezoni 2019/2020 in na desetih domačih tekmah lige NBA v sezoni 2020/2021,
- predstavitev Slovenije kot države in turistične destinacije v polčasu tekme lige NBA,
- zagotovitev promocijskega razstavnega prostora ter
- izvajanje promocijskih dejavnosti partnerjev na samem dogodku in drugo, so sporočili iz UKOM.

Glavni cilji partnerstva s košarkarskim klubom Dallas Mavericks so krepitev in povečanje prepoznavnosti Slovenije in nacionalne znamke I feel Slovenia ter predstavitev države, njene edinstvenosti, nišnosti, gospodarskih, naložbenih in turističnih priložnosti.

LUka Dončić
Sportal "Če bo slovenski turizem zajahal val Luke Dončića, lahko pridemo daleč"

Družba Sport Media Focus bo v imenu Dallas Mavericks sklenila partnerstvo z Uradom Vlade RS za komuniciranje, Slovensko turistično organizacijo, Javno agencijo RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) in Turizmom Ljubljana za izvajanje promocijskih dejavnosti, povezanih s tekmo med Dallasom in Denverjem Vlatka Čančarja, ki bo 11. marca 2020, ter drugimi dejavnostmi kluba. Direktor Sport Media Focusa Tomaž Ambrožič je prepričan, da take zgodbe, kot jo dobivamo z Lukom Dončićem, še nismo imeli. | Foto: Vid Ponikvar Družba Sport Media Focus bo v imenu Dallas Mavericks sklenila partnerstvo z Uradom Vlade RS za komuniciranje, Slovensko turistično organizacijo, Javno agencijo RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) in Turizmom Ljubljana za izvajanje promocijskih dejavnosti, povezanih s tekmo med Dallasom in Denverjem Vlatka Čančarja, ki bo 11. marca 2020, ter drugimi dejavnostmi kluba. Direktor Sport Media Focusa Tomaž Ambrožič je prepričan, da take zgodbe, kot jo dobivamo z Lukom Dončićem, še nismo imeli. Foto: Vid Ponikvar

Kot je ob tem poudaril Tomaž Ambrožič, direktor Sport Media Focus, ki je o tej temi pred kratkim spregovoril tudi za naš medij, je šport izjemno učinkovita komunikacijska platforma. "Takšne zgodbe, ki jo dobivamo z Lukom Dončićem, še nismo imeli. Klub Dallas Mavericks se je v pogovorih v zadnjih mesecih pokazal kot izjemno naklonjen sodelovanju, tudi Sloveniji kot državi, in prav začutiti je bilo, da tudi v znamki I feel Slovenia vidijo zgodbo, ki jim jo je prinesel Luka Dončić."

Preberite še:

Luka Dončić
Sportal Novica o Luki Dončiću, ki bo razveselila njegove navijače #video
Sportal Takšne slovenske veselice za Dončića v ligi NBA še ni bilo #video
Luka Dončić
Sportal Dončić se je čudil neverjetnemu porazu Dallasa in čestital Čančarju #video
Luka Dončić
Sportal Nore številke: Luka Dončić naj bi končno izbral
Ne spreglejte