Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Četrtek,
18. 12. 2014,
11.37

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Slavko Kotnik Blaž Mahkovic Alen Omić

Četrtek, 18. 12. 2014, 11.37

3 leta, 8 mesecev

Cimerotič bo metal, Nesterović, Kraljević in drugi skakali

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Deset dni pred začetkom All-Starsa je jasno, kako bosta sestavljeni osrednji ekipi košarkarjev iz prve lige. Znani sta tudi moštvi za tekmo košarkarskih in nogometnih legend.

Za ljubitelje košarke bo 28. december poseben dan, saj bo v Stožicah potekal tradicionalni All-Stars, ki bo imel dodatno draž v tekmi nogometnih in košarkarskih legend. Danes sta tako Sebastjan Cimerotič in Slavko Kotnik, ki je imel pooblastilo Marka Milića, izbirala soigralce za dvoboj, ki se bo začel ob 17.15.

"Doletela me je čast, da sem dobil toliko glasov in sem lahko izbiral soigralce. Tudi na parketu bom pokazal, da znam igrati košarko. V mlajših letih sem jo veliko preigral. Visoke košarkarje sem izbral, ker bom sam veliko metal, oni bodo pa skakali. Tekmo bomo dobili zaradi skoka," je izbor svoje ekipe pokomentiral Cimerotič.

Po tekmi legend bo prišel na vrsto trenutek, ko bodo na parketu dvorane v Stožicah zasijali najboljši košarkarji v slovenskem prostoru. Alen Omić in Blaž Mahkovic sta imela to čast, da sta izbrala svoje soigralce iz prve lige za tekmo, ki se bo začela ob 19. uri.

Trener Omićeve ekipe bo Aleš Pipan, ki je bil že velikokrat del All-Starsa: "Vsaka tovrstna tekma je zgodba zase. Vem, da se bo organizator igre tudi letos potrudil. Obeta se nam pravi spektakel."

Vodja moštva Blaža Mahkovica bo Dejan Mihevc, ki si je z odličnim vodenjem Tajfuna – po devetih krogih je še neporažen – prislužil veliko glasov in možnost udeležbe na prestižnem večeru: "Počaščen sem, da mi je pripadla ta čast. To je potrdilo za dobro delo, sploh ker prihajam iz manjše ekipe, kot je Šentjur Tajfun. A to ni osebno priznanje, ampak nagrada za celotno ekipo, ker smo dobro začeli sezono. Vsi smo zaslužni za to, da bom jaz lahko vodil ekipo na All-Stars."

All-Stars 2014 si lahko ogledate v živo v Stožicah, kjer bo 28. decembra spektakel. Vstopnice so na voljo na www.eventim.si od šest evrov naprej.

Ne spreglejte