Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 8. 2023,
19.13

Osveženo pred

8 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

dobrodelnost poplave Tadej Pogačar Tadej Pogačar

Ponedeljek, 21. 8. 2023, 19.13

8 mesecev, 2 tedna

Deset tisoč evrov donacije + deset evrov za vsako fotografijo z navijači

Dobrodelna akcija Tadeja Pogačarja unikatna priložnost tudi za navijače

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Tadej Pogačar 20. etapa TDF 2023 | Tadej Pogačar se bo v sredo, 23. avgusta, ob 18. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani srečal z navijači in donaciji v višini deset tisoč evrov za vsak selfie dodal še deset evrov. Celoten znesek bo namenjen žrtvam katastrofalnih poplav, ki so prizadele tudi njegov domači kraj Komendo. | Foto Guliverimage

Tadej Pogačar se bo v sredo, 23. avgusta, ob 18. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani srečal z navijači in donaciji v višini deset tisoč evrov za vsak selfie dodal še deset evrov. Celoten znesek bo namenjen žrtvam katastrofalnih poplav, ki so prizadele tudi njegov domači kraj Komendo.

Foto: Guliverimage

Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar, ki je bil julija odličen drugi na Dirki po Franciji, v začetku avgusta pa je na svetovnem prvenstvu v Glasgowu na Škotskem osvojil bronasto odličje na cestni dirki, se bo v sredo, 23. 8. 2023, ob 18. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani na posebnem dobrodelnem dogodku srečal z navijači. Za vsako fotografijo ali selfie bo začetni donaciji, ki znaša deset tisoč evrov in jo bo namenil žrtvam katastrofalnih poplav v Sloveniji, dodal še deset evrov.

Tadej Pogačar je novico o tem, da pripravlja poseben dobrodelni dogodek objavil že v času katastrofalnih poplav, ko je bil na svetovnem prvenstvu, kjer je osvojil bronasto medaljo na cestni dirki. Že takrat je napovedal, da se konec avgusta vrača v Slovenijo, kjer bo skušal na svoj način pomagati žrtvam poplav v Sloveniji. Zdaj je dobrodelni dogodek pred vrati, z njim pa tudi edinstvena priložnost za vse navijače.

Pogačar bo v sredo, 23. avgusta, ob 18. uri obiskal Kongresni trg v Ljubljani, kjer se bo srečal z navijači. Za vsako fotografijo ali selfie z navijači bo dodal deset evrov v sklad začetne donacije v višini deset tisoč evrov. Celoten znesek bo namenjen žrtvam katastrofalnih poplav, ki so prizadele tudi njegov domači kraj Komendo.

Pogačar sodeluje tudi v projektu Kolesarji za Slovenijo, v katerem vseh sedem slovenskih kolesarjev iz ekip svetovne serije (Primož Roglič, Tadej Pogačar, Matej Mohorič, Domen Novak, Luka Mezgec, Matevž Govekar in Jan Tratnik) podarja svoje kolesarske drese, izkupiček dražbe pa bo namenjen žrtvam poplav. Dražba bo potekala do 31. avgusta na spletni strani https://www.primozroglic.com/kolesarjizaslovenijo.

Preberite še:

Rdeči križ
Novice Humanitarne organizacije do 28. avgusta zbirajo izpolnjene vloge za pomoč po ujmah
FIHO
Novice Kako povrniti ljudem občutek varnosti?
Ne spreglejte