Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 12. 2015,
22.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

liga NHL Montreal Canadiens

Torek, 8. 12. 2015, 22.25

8 let

Še tretji zaporedni poraz Montreal Canadiens

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Vodilno moštvo vzhodne konference Montreal Canadiens je v noči na četrtek zaporednih doživelo tretji zaporedni poraz. Na sporedu so bili štirje obračuni.

Hokejisti Montreal Canadiens so v noči na četrtek doživeli še tretji zaporedni poraz. Tokrat jih je na domačem ledu premagal Boston. Boston, za katerega so v polno zadeli Loui Eriksson, Landon Ferraro, uspešna sta bila v razmiku 42 sekund, in Patrice Bergeron, je Montreal premagal prvič po sedmih zaporednih porazih (zadnjič so ga premagali marca 2014) in drugič v zadnjih 14 medsebojnih srečanjih.

"Ni nobene panike. Take reči se dogajajo, zagotovo to ne bo edini niz porazov v letošnji sezoni. Moramo nadaljevati s trdim delom, za to bomo spet slej kot prej nagrajeni. Še posebno, ker tudi danes nismo igrali slabo, razmerje strelov kaže na to," je dejal domači vratar Mike Condon, ki je ubranil 20 strelov, na drugi strani je imel njegov bostonski kolega Finec Tuukka Rask več dela, k zmagi svoje ekipe je prispeval 32 obramb.

Zmago v gosteh so zabeležili tudi hokejisti Pittsburgha, s 4:2 je ugnal Colorado. Tudi Pingvini so po dveh tretjinah zaostajali, nato pa v zadnji tretjini s tremi goli, dva je dosegel Beau Bennett, v dobrih treh minutah poskrbeli za preobrat. Vancouver je doma z 2:1 premagal New York Rangers. Tekmo je s svojim 13. golom v sezoni odločil Šved Daniel Sedin, njegov dvojček Henrik je bil pri obeh golih podajalec.

Edina sredina tekma, ki se ni končala v rednem delu, je bila v Edmontonu, kjer so domači s 4:3 premagali San Jose, v podaljšku je odločilni gol dosegel Tylor Hall. Za domačo ekipo je bila to četrta zaporedna zmaga, za njenega trenerja Todda McLellana pa prva zmaga proti svoji nekdanji ekipi.

Ne spreglejte