Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 8. 2022,
11.22

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

HDD Jesenice HK Olimpija

Nedelja, 21. 8. 2022, 11.22

1 leto, 2 meseca

pripravljalne tekme

Olimpija izgubila z nemškim prvoligašem, Jeseničani poraženi na Madžarskem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
hokej splošna, palice | Hokejisti Olimpije so na turnirju v Nemčiji v soboto z 2:5 izgubili z nemškim prvoligaše Augsburger Panthers, danes jih čaka še tekma z drugoligašem Ravensburg Towerstars. | Foto Sportida

Hokejisti Olimpije so na turnirju v Nemčiji v soboto z 2:5 izgubili z nemškim prvoligaše Augsburger Panthers, danes jih čaka še tekma z drugoligašem Ravensburg Towerstars.

Foto: Sportida

Hokejisti HDD Sij Acroni Jesenice so v petek odigrali drugo pripravljalno tekmo, pri madžarskem MAC so izgubili z 1:6. Člani HK SŽ Olimpija pa se ta konec tedna mudijo na pokalu v Nemčiji, kjer so v soboto z 2:5 klonili pred nemškim prvoligašem Augsburger Panther.

Člani HK SŽ Olimpija so na turnirju v Nemčiji v soboto palice prekrižali s predstavnikom tamkajšne najkakovostnejše lige DEL Augsburger Panther. Nemški kolektiv, za katerega igra tudi slovenski reprezentančni branilec Blaž Gregorc, je zmagal s 5:2. Strelca zeleno-belih sta bila Rok Kapel, ki je v uvodni tretjini zadel za vodstvo 1:0, in kapetan Žiga Pance, ki je dobre tri minute pred iztekom igralnega časa postavil končnih 5:2.

Varovance Mitje Šivica v Nemčiji danes čaka še obračun z nemškim drugoligašem Ravensburg Towerstars, ki je turnir odprl s porazom proti ligaškemu tekmecu EV Landshut.

Jeseničani so na drugi pripravljalni tekmi na Madžarskem v petek izgubili z 1:6. | Foto: Grega Valančič/Sportida Jeseničani so na drugi pripravljalni tekmi na Madžarskem v petek izgubili z 1:6. Foto: Grega Valančič/Sportida

Jeseničani so po uvodnem pripravljalnem porazu s Pustertalom (0:2) v petek gostovali pri članu lige Erste Jegkorog Akademia iz Budimpešte. 

Madžarska ekipa, ki so jo med poletjem okrepili trije "lanski" železarji (Mirko Djumić, Eetu Elo in Jesperi Viikilä) si je že v uvodnih minutah priigrala visoko prednost, ki je do konca obračuna ni zapravila. Gostitelji so slavili s 6:1, častni zadetek, prvi v pripravljalnem obdobju za Jesenice, je dosegel Eric Pance. Gorenjsko moštvo nova pripravljalna tekma čaka v četrtek, ko bodo na Bledu začeli poletno ligo.

Gal Koren
Sportal Po težji poškodbi moral končati kariero, a ostaja v športu, v katerem je skoraj vse življenje
HDD Jesenice HK Olimpija pokal slovenije, finale
Sportal Znano je, kdaj se bodo borili za pokalno lovoriko
HDD Jesenice HK Olimpija polfinale DP
Sportal Jeseničani izgubili na Južnem Tirolskem
hokej splosna
Sportal Olimpija napolnila gol madžarskega tekmeca
Ne spreglejte