Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 1. 2016,
19.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

odbojka na snegu Kranjska Gora odbojka Nejc Zemljak

Četrtek, 14. 1. 2016, 19.44

8 let

Ne samo smučanje, v Kranjski Gori tudi odbojka na snegu (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kranjskogorsko smučišče se bo v soboto, 20. februarja 2016, prelevilo v prizorišče atraktivnega športnega dogajanja. Na sporedu bo že tretji turnir v odbojki na snegu Sberbank SnowVolley.

Ta bo tudi tokrat potekal v izteku kranjskogorskega smučišča, kjer bodo na svoj račun prišli ljubitelji športa, zimskih užitkov in druženja na snegu.

Po lanski uspešni izvedbi prvega svojevrstnega športnega spektakla v Kranjski Gori, ki je na sneg privabil najboljše med slovenskimi odbojkarji, se bodo v odbojki na snegu 20. februarja 2016 ponovno pomerili najboljši igralci in čar odbojke na mivki doživeli tudi preostali ljubitelji inovativne različice odbojke.

Kranjskogorski teren je preizkusilo kar nekaj znanih odbojkarskih imen. Nekdanji mladinski svetovni prvak v odbojki na mivki Nejc Zemljak in dobitnik več kolajn na državnih prvenstvih v odbojki na mivki Anže Bahč sta slavila zmago na drugem turnirju v odbojki na snegu Sberbank Snow Volley, dogodka sta se udeležila tudi nekdaj odlični odbojkar in reprezentant Tomi Šmuc ter Aleš Fabjan, reprezentant in nekdanji prosti igralec ACH Volleyja.

Z mivke na sneg

Odbojka na snegu je v tujini že uradno priznan šport in se zadnja leta kot oblika zimskega športa vse bolj uveljavlja tudi pri nas. Tovrsten razvoj odbojke poleg Odbojkarske zveze Slovenije podpira tudi glavni sponzor Sberbank, športnim radostim na snegu pa so naklonjeni tudi v Zavodu za turizem občine Kranjska Gora. Turnir v odbojki na snegu bo med februarskimi šolskimi počitnicami potekal v organizaciji podjetja Extrem, ki ljubiteljem odbojke – po mednarodnem poletnem turnirju v odbojki na mivki Ljubljana Beach Volley Challenge na Kongresnem trgu – športno druženje prinaša tudi na snežne površine.

Ne spreglejte