SiolNET. Slavni
2,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Stanovalci Trump Towerja besnijo zaradi poostrene varnosti

2,33

termometer

 | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Newyorški Trump Tower je že skoraj tri mesece dobesedno obkoljen z varnostniki, ki so tam zaradi Melanie in Barrona Trumpa. Takšna poostrena varnost jezi preostale stanovalce v stolpnici.

Biti stanovalec ali lastnik stanovanja v Trump Towerju je trenutno velika prednost. Nepremičninski agentje pravijo, da se je vrednost stanovanj močno dvignila, odkar je Donald Trump postal predsednik, poleg tega je tudi varnost na vrhuncu.

A ravno to hkrati veseli in jezi stanovalce. Ob vsakem prihodu domov jih namreč ustavljajo varnostniki, še huje pa je, če dobijo goste ali se pri njih oglasijo dostavljavci.

New York namreč velja za mesto, kjer vam lahko skoraj vse dostavijo na domači prag, kar pridno izkoriščajo tudi v Trump Towerju. A ker varnostniki temeljito pregledajo prav vsakega dostavljavca in zahtevajo vpogled v pakete, traja tudi do 30 minut, da se prebijejo do stranke.

Melania in Barron bosta v Trump Towerju živela še vsaj do junija. | Foto: Getty Images Melania in Barron bosta v Trump Towerju živela še vsaj do junija. Foto: Getty Images

Varnostnikov je v zadnjem tednu, odkar se je Donald preselil v Washington, sicer manj, a jih je še vedno veliko. V Towerju bosta namreč vse do junija prebivala Trumpova žena Melania in sin Barron, stanovalci pa upajo, da se bodo razmere po tem umirile.

Melania si želi, da bi njen desetletni sin vsaj letošnje šolsko leto lahko končal v znanem okolju in med sošolci, ki jih že pozna. Trenutno ga zato na poti v šolo poleg nje spremljata tudi newyorška policija in tajna služba.

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin