SiolNET. Slavni
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Melania se je zahvalila hčerki Hillary Clinton

1,43

termometer

Melania trump, donald trump, barron trump
Foto: Reuters

Potem ko je Chelsea Clinton - ne prvič - stopila v bran Barronu Trumpu, se je njegova mama Melania Trump nekdanji prvi hčerki ZDA zahvalila za to potezo.

Melania, ki je morala, odkar je njen mož Donald Trump napovedal kandidaturo za predsednika ZDA, med drugim brati tudi o tem, da je njen edini sin avtističen, je hvaležna za to, da ima Barron vidnega zagovornika.

"Hvala, Chelsea Clinton - tako pomembno je podpirati vse naše otroke, da so, kar so! #NehajteUstrahovatiOtroke," je zapisala Sevničanka na Twitterju.

Čeprav sta njena mama Hillary Clinton in Barronov oče Donald Trump bila hudo in pogosto umazano predsedniško bitko, Chelsea še predobro ve, kako je, če odraščaš v Beli hiši na očeh vsega sveta.

Chelsea je ena izmed glasnih kritikov Trumpa, a njegovemu sinu Barronu pogosto stopi v bran. Chelsea je ena izmed glasnih kritikov Trumpa, a njegovemu sinu Barronu pogosto stopi v bran. Foto: Reuters Tokrat je Chelsea najmlajšega, 11-letnega sina predsednika ZDA branila po članku v konservativnem The Daily Caller, v katerem so bili kritični do Barronovega sloga oblačenja. Članek, v katerem so zapisali, da bi se Barron v javnosti lahko vsaj oblačil kot prvi sin, je bil deležen številnih kritik, oglasila se je tudi Chelsea.

"Skrajni čas je, da mediji in vsi pustijo Barrona Trumpa na miru in mu dovolijo zasebno otroštvo, ki si ga zasluži," je zapisala na Twitterju.

"Barron je otrok. O nobenem otroku ne bi smeli govoriti na tak način niti v resničnem življenju niti na spletu. In da to dela odrasla oseba? Sramotno," je dodala.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin