SiolNET. Slavni
3,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Končno razkril, ali je res spal s 13 tisoč ženskami

3,90

termometer

warren beatty, natalie wood
Foto: Getty Images

Pred leti je bil Warren Beatty najbolj zaželen hollywoodski samec. Preden se je poročil, je slovel kot neukrotljiv plejboj, čigar čaru so podlegle številne slavne in manj slavne ženske.

Leta 2010 je v neavtorizirani biografiji o danes 79-letnem Beattyju avtor Peter Biskind ocenil, da je igralec spal s skoraj 13 tisoč ženskami. Beatty je sedaj končno spregovoril o teh govoricah, kot odgovor pa je ponudil preprosto matematiko: "Pomislite, spati z 12.775 ljudmi. To bi pomenilo ne le da bi bil z več ljudmi na dan, ampak tudi, da z nobenim ne bi spal vsaj dvakrat."

Beatty, ki je bil romantično povezan z lepoticami in zvezdami, kot so Natalie Wood, Julie Christie, Barbra Streisand, Carly Simon, Stephanie Seymour, Janice DickinsonJoan Collins, Cher, Diane Keaton in celo Madonna, ni zanikal, da je bil velik zapeljivec in je zagovarjal svoj sloves plejboja: "Nikogar nisem zavajal. Poleg tega sem prijazen dečko," je povedal v svojem prvem intervjuju po skoraj 20 letih.

Annette Bening je tista ženska, ki je "ukrotila" Warrena. Annette Bening je tista ženska, ki je "ukrotila" Warrena. Foto: Reuters

Beattyjevo letanje od cveta do cveta se je končalo pred 24 leti, ko je spoznal igralko Annette Bening in se zaljubil. Poročila sta se leta 1992, ko je bil on star 54, ona pa 33 let. Skupaj imata štiri otroke, 24-letnega Stephena, 22-letnega Benjamina, 19-letno Isabel in 16-letno Ello.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin