Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
17. 11. 2016,
8.39

Osveženo pred

7 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Kim Kardashian Ellen DeGeneres Kendall Jenner Instagram rop Pariz Paris Hilton Ariana Grande

Četrtek, 17. 11. 2016, 8.39

7 let, 5 mesecev

Kim se je vrnila in sledi nekaterim zvezdnicam

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
kim kardashian | Foto Reuters

Foto: Reuters

Kim Kardashian se je (delno) vrnila na družbena omrežja. Kraljica samopromocije je začela na Instagramu slediti nekaterim zvezdnicam.

Kim, ki se je po ropu v Parizu v začetku oktobra skoraj povsem umaknila iz javnosti, je začela slediti Paris Hilton, Ariani Grande in Sofii Richie. Na Instagramu Kim zdaj sledi 104 ljudem, med njimi članom svoje družine in drugim slavnim prijateljem, kot je Beyonce.

Na Twitter se je Kim vrnila že kmalu po ropu, a le zato, da je zmanjšala število ljudi, ki jim sledi, s 121 na 106.

Čeprav se Kim po grozoviti noči v Parizu počasi vrača na družbena omrežja, se še vedno ni odločila, kdaj bo prvič spregovorila o ropu. "Kim ne namerava kovati dobička iz ropa in imeti velikega intervjuja, ki bi bil osredotočen le na rop," je za Entertainment Tonight povedal vir. Dodal je, da zvezdnica noče podoživeti groze, ki jo je preživljala med oboroženim ropom, in da se ji ne mudi nazaj v središče pozornosti.

Postajala je preveč odvisna

Malce odmora od pozornosti si je zaželela tudi Kendall Jenner. Kimina mlajša polsestra je pred dnevi ugasnila svoj profil na Instagramu, med gostovanjem pri Elle DeGeneres pa pojasnila, da je postajala preveč odvisna od njega: "Želela sem malce razstrupljanja. Želela sem le malce odmora."

"Zjutraj, ko sem se zbudila, je bil Instagram prva stvar, ki sem jo pogledala. Predn sem šla spat, je bil zadnja stvar, ki sem jo pogledala. Zdelo se mi je, da postajam malce preveč odvisna, zato sem si vzela malce premora. Vrnila se bom," je obljubila 21-letna manekenka, ki ima na Instagramu več kot devet milijonov sledilcev.

Kendall je bila presenečena, da je sploh kdo opazil, da nima več profila, še posebej ker je o tem poročala tudi televizijska hiša CNN: "Noro se mi zdi, da je to postala tako velika novica."

Ne spreglejte