Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
2. 11. 2016,
10.37

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63

Natisni članek

Jennifer Aniston Justin Theroux Brad Pitt Angelina Jolie Instagram botoks

Sreda, 2. 11. 2016, 10.37

6 let, 7 mesecev

Jennifer se trudi dobiti nazaj Brada

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63
Jennifer Aniston | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Jennifer Aniston je tako obsedena z botoksom, da njenega moža Justina Therouxa skrbi, da skuša nazaj v svoj objem zvabiti nekdanjega moža Brada Pitta, zdaj, ko je ponovno samski.

Jennifer, ki se počasi približuje srečanju z abrahamom, je videti fantastično, zahvala za to pa ne gre le zdravi prehrani in telovadbi. Nekdanja Prijateljica je v želji, da bi bila videti mladostna in se maščevala Bradu, ker jo je pred leti javno prevaral z Angelino Jolie, zapravila pravo malo bogastvo za botoks, saj želi biti na vsakem koraku pripravljena, da jo fotografirajo vso nasmejano in sijočo.

Medtem ko Jennifer ostaja tako mladostna kot pred dobrim desetletjem, ko jo je Brad zapustil zaradi Angeline, pa sta se Angelina in predvsem Brad postarala, nenazadnje tudi zaradi njune ločitvene drame. Angelina je nekoč veljala za najbolj fatalno in čudovito žensko na svetu, danes pa ji kritiki očitajo, da je videti izmučena zaradi pritiska, ki ga doživlja ob vzgoji šestih otrok ter potovanj po vsem svetu zaradi svojega humanitarnega dela.

Čeprav je Jennifer videti odlično, pa njen mož ni navdušen nad botoksom, ki si ga da vbrizgavati, da bi bila njena koža brez gub. Justin nasprotuje vsem plastičnim operacijam in podobnim posegom, še posebej pa ga skrbi, da Jennifer po njih posega, ker na skrivaj želi, da bi ponovno osvojila Bradovo srce.

Jennifer in Brad sta bila poročena pet let. | Foto: Getty Images Jennifer in Brad sta bila poročena pet let. Foto: Getty Images

Nobena skrivnost ni, da Justin ni najbolj navdušen nad Bradom. Ko je bil ta še srečen z Angelino, ga je Jenniferin mož kritiziral zaradi načina, kako je zapustil svojo prvo ženo in nato romanco z Angelino ponosno razkazoval v javnosti, ko je Jenniferino srce še krvavelo zaradi njegove izdaje. Pred dnevi je Justin na Instagramu objavil fotografijo pouličnega umetnika Nicka Flatta, na kateri je več nevljudnih izrazov, med drugim "Jebite Brada Pitta".

Če je Justin napis morda spregledal, pa so ga zagotovo opazili njegovi oboževalci, ki so prepričani, da je 45-letni igralec fotografijo objavil namenoma, da bi tako užalil Brada.

Ne spreglejte