Gola je vzbujala zavist svojih sester

Kourtney Kardashian je med nedavnim snemanjem svojemu nekdanjemu partnerju in očetu svojih otrok pokazala, kaj zamuja, ker nista več skupaj, pri tem pa je požela tudi zavidanje svojih sester.

Posnetek iz oddaje V korak s Kardashianovimi razkriva, da so bile na snemanju, ko je 38-letna Kourtney fotografu pozirala povsem gola, prisotne tudi njeni sestri Kim in Khloe Kardashian ter polsestra Kylie Jenner.

Kourtney, ki je mama treh otrok, je pokazala svojo zavidanja vredno postavo, ko je v bazenu pozirala gola, za najbolj ljubosumno pa se je izkazala najmlajša, 19-letna Kylie, ki je pred kamero priznala: "Kaj, za hudiča? Jaz tudi želim notri. Tako sem ljubosumna."

Še preden se je Kourtney popolnoma slekla za zapeljive fotografije, pa je igriva Kylie skušala starejši sestri sleči kopalni plašč.

Da ji Kourtney zavida postavo, je priznala tudi 32-letna Khloe v pogovoru s Kim: "Ko je rodila Penelope, sem mislila, da je z njo konec, zdaj pa ima j…no bombastično telo, je gola v bazenu in njene sestre se je morajo bati."

Kourtney je eno izmed fotografij s snemanja objavila prejšnji mesec, ko je praznovala 38. rojstni dan.

 

birthday suit

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • začuden / 17.05.2017. ob 12:09

    Tina, kaj ste naredili iz nekoč vsaj znosnega portala SIOLA: postale ste najnižje objavljalke ženskih anusov s katerim mislite, da čudežno privabljate klike. I...in vse to samo zato, ker se vam ne da delati oziroma niste za nič pametnejšega na tem svetu. Hitro poročit, pa bo. Potem boste lahko tulile, da ste neenakopravne in neenake in...

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.