Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
28. 4. 2017,
14.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Natisni članek

Melania Trump Vanity Fair nosečnost Barron Trump Donald Trump

Petek, 28. 4. 2017, 14.27

6 let, 6 mesecev

Donald v otroka z Melanio privolil pod pogojem, da ne bo pokvaril njene postave

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Melania Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Priznana ameriška revija Vanity Fair je izdala obsežen članek o Melanii Trump, v katerem med drugim razkrivajo, da naj bi Donald svoji ženi pred nosečnostjo postavil oster pogoj: če hočeš imeti otroka, moraš potem svojo postavo vrniti v stanje pred nosečnostjo.

Zakon Trumpovih, Melanijino breme se glasi naslov članka, v katerem se je novinarka Evgenia Peretz  poglobila v življenje najslavnejše Slovenke na svetu. Zanimalo jo je, kakšno je bilo njeno življenje pred nazivom prve dame in kakšno je zdaj, pred očmi vsega sveta. Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Odkar ni samo gospa Trump, temveč predsednikova žena, je njuno zasebno življenje še toliko bolj zanimivo za odkrivanje skrivnosti in njihovo razkrivanje javnosti.

Poslušajte avdioposnetek radijskega intervjuja, v katerem je Melania spregovorila o seksu z Donaldom.

Njun zakon se mnogim zdi bizaren. | Foto: Getty Images Njun zakon se mnogim zdi bizaren. Foto: Getty Images

Peretzova v omenjenem članku razkriva, da naj bi Donald v nosečnost privolil pod pogojem, da mu Melania obljubi, da bo poskrbela za svojo postavo in da bo enaka kot prej.

"Približno šest mesecev po poroki je zanosila z Barronom in takrat so se stvari spremenile, navaja avtorica, ki naj bi te informacije pridobila od neimenovanega vira. Stara je bila 35 let, v kritičnih letih za žensko, kot je nekoč Donald povedal Howardu Sternu (radijski voditelj, ki je s Trumpom opravil tudi zgornji intervju, op. p.), in ni bila več mlada lisička, kakršno je spoznal sedem let prej. Obiskovalec enega od Trumpovih domov se spominja, da je Donald nekoč razkril, da je v Melanijino nosečnost privolil pod pogojem, da si bo povrnila staro postavo. "Obljubila mu je, da bo videti tako kot pred porodom," razkriva vir in dodaja, da je bil Donald preprosto nesramen do nje. "Ni je spraševal po počutju, ni ji odpiral vrat in skrbel za to, da ne bi padla. Ponavljal je le: ti si hotela imeti otroka."

Zakonca sta zadnje mesece še bolj na očeh javnosti in mnogi so se lahko na lastne oči prepričali, da je Donald res vse prej kot kavalir in ljubeč partner.

Eden največjih Donaldovih "kiksov", ki so pokazali, da ni ravno kavalir: na dan inavguracije ni počakal svoje žene, ko sta pred očmi vsega sveta pozdravila zakonca Obama. | Foto: Getty Images Eden največjih Donaldovih "kiksov", ki so pokazali, da ni ravno kavalir: na dan inavguracije ni počakal svoje žene, ko sta pred očmi vsega sveta pozdravila zakonca Obama. Foto: Getty Images


Preberite še:


Save

Save

Save

Ne spreglejte