Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
21. 11. 2016,
16.04

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

avdioposnetek psihiater Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt Maddox Jolie Pitt

Ponedeljek, 21. 11. 2016, 16.04

6 let, 7 mesecev

Bradovo skrivno orožje proti Angelini

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Brad Pitt ima v rokavu asa, zaradi katerega lahko v ločitveni vojni z Angelino Jolie postavlja pogoje, trdi ameriški tabloid.

Radar Online poroča, da ima Brad za več kot sto ur avdioposnetkov, na katerih je priznal, da je Angelina nagnjena k drogam, nasilnemu obnašanju in perverznemu seksu. Če bi ti posnetki prišli v javnost, bi močno škodili Angelini v boju za skrbništvo nad šestimi otroki, ki jih ima z Bradom, piše tabloid.


Preberite še:
"Brad, poročil si se z j****o norico!" #video

Posnetek, ki postavlja Angelino na laž


Brad je med 12-letnim razmerjem z Angelino obiskoval psihiatra Rona Barda, s katerim sta govorila o njegovem odnosu z igralko, vsak obisk pa sta posnela. "Med seksom se je Angelina rada rezala, nato pa uživala, ko je njena kri curljala po Bradu, a njemu to ni bilo všeč. Zelo rada je imela, če ga je lahko zvezala, pa tudi, da je on zvezal njo," je za Radar Online povedal vir in dodal, da je Angelina pogosto imela živčne zlome, med katerimi je več dni skupaj prebila v svoji sobi brez enega samega obroka hrane.

Jennifer ji je šla močno v nos

"Sovražila je to, da je Brad ostal v prijateljskih odnosih z nekdanjo ženo Jennifer Aniston. Celo grozila ji je, da bo nanjo naščuvala svoje pravnike, ki bi jo uničili. Brad je na robu solz pogosto klical svojega psihiatra, da se mu je izpovedal," je še povedal vir, ki trdi, da je slišal posnetke pogovora med psihiatrom in Bradom.

Angelina je uživala v perverznostih in je bila pogosto nasilna, poroča ameriški tabloid. | Foto: Getty Images Angelina je uživala v perverznostih in je bila pogosto nasilna, poroča ameriški tabloid. Foto: Getty Images

Psihiater je januarja letos umrl, Angelina pa je upala, da je njene skrivnosti odnesel s seboj v grob, a ima Brad po trditvah tabloida kopije avdiposnetkov. Po šokantni novici, da je Angelina vložila zahtevo za ločitev, se je moral Brad braniti pred obtožbami, da je bil nasilen do sina Maddoxa, kar se je izkazalo za neresnično.

Angelina ima trenutno samostojno skrbništvo nad otroki, Brad pa jih lahko obiskuje ob prisotnosti psihiatra. Igralec sicer zahteva deljeno skrbništvo nad otroki.

Ne spreglejte