Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 12. 2023,
8.00

Osveženo pred

4 mesece, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Brad Pitt

Nedelja, 3. 12. 2023, 8.00

4 mesece, 2 tedna

Zvezdnik priznal: To je bil najzahtevnejši film, pri katerem sem sodeloval

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Brad Pitt | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Na Planetu si boste nocoj ob 22. uri lahko ogledali znanstvenofantastični triler Ad Astra: Pot do zvezd (Ad Astra)z Bradom Pittom v glavni vlogi, ki je v enem od intervjujev priznal, da je bil to eden najzahtevnejših filmov, pri katerih je kadarkoli sodeloval, razkril pa je tudi, kaj ga je pri tem filmu osupnilo.

London je padel
Planet TV Konec tedna s filmskimi uspešnicami na Planetu

Brad Pitt se je v svoji karieri boril v vojnah, izvajal roparske napade in se spoprijemal s tekmeci v boksarskem ringu, toda hollywoodski zvezdnik pravi, da je njegov najzahtevnejši film do zdaj igranje astronavta na misiji reševanja življenj v znanstvenofantastičnem trilerju Ad Astra: Pot do zvezd.

Večerja za 5
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Večerja za 5

55-letni igralec v vlogi inženirja vojaške enote Roya McBrida občinstvo popelje na daljne konce sončnega sistema, kamor se odpravi iskat svojega očeta, enega od prvih astronavtov (Tommy Lee Jones), ki je izginil pred več kot desetletjem med misijo na Neptun. Postavljen v bližnjo prihodnost, ko je človeštvo postavilo bivalne postaje in raziskovalna središča na Luni in Marsu, se McBride odpravi na potovanje skozi daljne galaksije. To potovanje pa kmalu postane tudi potovanje samoodkrivanja.

Brad Pitt v vlogi Roya McBrida | Foto: promocijsko gradivo Brad Pitt v vlogi Roya McBrida Foto: promocijsko gradivo

"To je bil najzahtevnejši film, pri katerem sem sodeloval," je sprva dejal Brad Pitt, dodatno pa pojasnil: "Zgodba je tako občutljiva, da bi bil lahko vsak prezgodnji posnetek kadra ali prehiter začetek glasbe za njen prikaz usoden. Nenehno smo si prizadevali, da bi poskušali ohraniti pravo ravnovesje pripovedovanja in zgodbe, ki se odvija na zelo subtilen in občutljiv način."

Tri sestre
Planet TV Lepa igralka je tudi v drugo ljubezen našla na snemanju serije

Zvezdnik, ki je v zasebnem življenju velik ljubitelj umetnosti, predvsem slikanja in arhitekture, je priznal, da so ga pri pripovedovanju zgodbe filma Ad Astra: Pot do zvezd izjemno navdušili zlasti uporabljeni vizualni učinki, ki jih je opisal kot osupljive.

Čeprav je film označil za enega najzahtevnejših v svoji karieri, pa se nanj ni posebej pripravljal: "Mislim, da sem s starostjo postal malce len glede tega, saj sem se pripravljal bore malo. Pogledal sem nekaj filmov, ki prikazujejo breztežnostno stanje, to pa je bilo vse. Potem so me privezali na vrvi, da sem dejansko lebdel v zraku in nekako poskušal to čim bolj resnično upodobiti."

Poroka na prvi: Avstralija
Planet TV Neverjetna preobrazba neveste iz šova: bi jo prepoznali?

Brad Pitt, ki pri filmu ni sodeloval samo kot glavni igralec, ampak tudi kot producent, je priznal, da je izjemno užival v kreativnosti, ki mu jo je to dopuščalo. Je pa to pomenilo, da je kot producent moral gledati in ocenjevati sam svojo igro. O tem je dejal: "To se mi ne zdi nenavadno, saj to delam že toliko let, da sem povsem navajen. Sploh pa se vedno osredotočim na to, kako deluje celoten prizor, in vse skupaj poskušam oceniti kolikor se da objektivno."

Znanstvenofantastični triler Ad Astra: Pot do zvezd si boste lahko na Planetu ogledali nocoj ob 22. uri. Pred tem pa ne zamudite akcijskega trilerja London je padel (London Has Fallen) z Gerardom Butlerjem, Morganom Freemanom in Aaronom Eckhartom v glavnih vlogah.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta razkrila neverjeten znesek, ki ga je zaslužila v treh dneh na OnlyFans
Kolo sreče
Planet TV Carmen Osovnikar v Kolesu sreče na robu solz #video
Rod Stewart
Planet TV Maja se bodo tresle Stožice: v Slovenijo prvič prihaja legendarni Rod Stewart #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte