Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 5. 2024,
11.07

Osveženo pred

1 teden, 5 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zelene doline Alenka Gradišnik noad Mlekarna Celeia Zapeljiva malina s koščki pistacije mlečni desert mlečna kraljica PR članek

Četrtek, 2. 5. 2024, 11.07

1 teden, 5 dni

Mlečna kraljica s ponosom predstavlja Zapeljivo malino

Izjemen mlečni desert iz slovenskega mleka

Oglasno sporočilo

Nedavno okronana Mlečna kraljica Zelene doline Slovenije Alenka Gradišnik je te dni prvim kupcem s ponosom predstavila svoj mlečni desert. Zapeljiva malina s koščki pistacije sledi tradiciji Mlekarne Celeia, ki v sodelovanju z izbrano Mlečno kraljico pripravi izjemen mlečni izdelek iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Tokratni mlečni desert povezujejo harmonične sadne note maline in oreškaste note pistacije, ki jih kremni jogurt iz slovenskega mleka poveže v gurmansko mojstrovino.  

ZAPELJIVA_banner_1920x1080 | Foto: Mlekarna Celeia Foto: Mlekarna Celeia

Mlekarna Celeia je konec marca na slavnostni prireditvi okronala 17. Mlečno kraljico Zelene Doline Slovenije. Letošnji laskavi naziv nosi Alenka Gradišnik, 24-letna študentka Biotehniške fakultete s Prevalj na Koroškem, ki se je že aktivno lotila nalog promocije pomena celovite zdrave prehrane in slovenskih mlečnih izdelkov.

Mednje sodi tudi novost na slovenskem mlečnem trgu, kraljičin desert Zapeljiva malina s koščki pistacije. "Z novim mlečnim desertom nadaljujemo tradicijo kraljičinih desertov, saj v sodelovanju z izbrano mlečno kraljico pripravimo inovativen in privlačen mlečni izdelek," pojasnjujejo v Mlekarni Celeia in dodajajo: "Navdih zanj smo dobili v odgovoru naše nove Mlečne kraljice Alenke Gradišnik, ki je ob prejemu naziva povedala, da v ponudbi naših izdelkov pogreša mlečni izdelek s pistacijo. Ideja je bila takoj sprejeta."

Vedno bolj priljubljen okus pistacije se v novem kraljičinem mlečnem desertu Zelene Doline meša s prijetnimi osvežilnimi sadnimi notami maline, vse skupaj pa je povezano v izjemnem kremnem jogurtu iz slovenskega mleka in brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO).

ZAPELJIVA_banner_468x468 | Foto:
Nova Mlečna kraljica Alenka Gradišnik ne skriva navdušenja ob predstavitvi svojega deserta, poimenovanega Zapeljiva malina s koščki pistacije: "Ponosna sem, da imam desert, ki je narejen po mojem okusu. Ker imam zelo rada okus pistacije in sladke ter sadne okuse rada kombiniram z oreški, je pistacija ravno pravšnja izbira, da popestri okus maline. Prav malina prinaša tudi noto lokalnosti, ki jo poudarjamo v Mlekarni Celeia, saj je lokalni sadež, ki ga lahko naberemo na domačih vrtovih ali v okoliških gozdovih," ponosno razlaga nova slovenska Mlečna kraljica, ki jo lahko po novem spremljate tudi na njeni spletni strani mlecnakraljica.si.

Desert Mlečne kraljice je že na voljo pri vašem najljubšem trgovcu.

Naročnik oglasnega sporočila je MLEKARNA CELEIA, D. O. O.

Ne spreglejte