Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
22. 9. 2016,
11.42

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,45

1

Natisni članek

Jennifer Aniston Brad Pitt Angelina Jolie Chelsea Handler

Četrtek, 22. 9. 2016, 11.42

6 let, 6 mesecev

"Brad, poročil si se z j****o norico!" #video

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,45

1

Angelina Jolie Brad Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Svoje mnenje o ločitvi Angeline Jolie in Brada Pitta je povedala tudi komičarka Chelsea Handler. Ker je znana po tem, da je brez dlake na jeziku in dobra prijateljica Jennifer Aniston, o Angelini ni imela najbolj izbranih besed.

"Brad in Angelina sta vedno govorila, da se ne bosta poročila, dokler ne bodo imeli vsi te možnosti," je svoje mnenje povedala Handlerjeva. Pri tem je imela v mislih vztrajanje Brangeline, da morajo imeti tudi istospolni pari pravico do poroke. "Jaz pa sem vedno govorila, da se ne bom poročila, dokler se onadva ne ločita, torej sprejemam ponudbo, pripravljena sem," je dodala 41-letna komičarka, ki je imela v preteklosti burno razmerje z raperjem 50 Centom.


Preberite še:
Policija preiskuje, ali je bil Brad Pitt nasilen do otrok

Domnevna ljubica Brada Pitta je noseča


Namesto ob jezeru ujet v hiši s 85 otroki

Handlerjeva je spregovorila tudi o tem, kaj je šlo narobe v zakonu slavnega para: "Pojavljajo se govorice, da je bilo del težave to, da je Brad preveč pil in pokadil preveč trave. Sprašujem se, zakaj je čutil potrebo, da se sam zdravi. Morda zato, ker bi zadnjih 12 let lahko preživljal ob jezeru Como z Georgeem Clooneyjem in Mattom Damonom, namesto da je bil ujet v hiši s 85 otroki, ki govorijo 15 različnih jezikov. O da, zato, ker se je poročil z j****o norico, zato," je bila ostra.

Brad je bil pred Angelino poročen z Jennifer Aniston. Zapustil jo je ravno zaradi Angeline, zato ne preseneča, da je Handlerjeva tekmico ene svojih najboljših prijateljic javno označila za norico.

Divja preteklost Angeline

Angelina je bila, preden se je zapletla v razmerje s Pittom in se vrgla v humanitarno delo, precej divja. Obrvi je dvigovala zaradi lezbičnega razmerja, divjega zakona z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom in poljubljanja s svojim bratom Jamesom Havenom.

Ne spreglejte