Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
1. 2. 2017,
17.43

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie ločitev zabava Julia Roberts Bradley Cooper Courtney Cox Matt Damon

Sreda, 1. 2. 2017, 17.43

6 let, 6 mesecev

Brad z zabavo za 370 tisoč evrov slavil svobodo

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98
brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Še pred nekaj tedni je Brad Pitt preživljal težke trenutke, z novim letom pa je igralec obrnil nov list in je kot prerojen.

Brad je pred dnevi v hotelu v Santa Monici v Kaliforniji gostil razkošno zabavo, na kateri se je trlo njegovih zvezdniških prijateljev, slavili pa so njegovo neodvisnost od Angeline Jolie. Viri blizu zvezdniku so razkrili, da je 53-letni igralec za svojo ločitveno zabavo porabil kar 400 tisoč dolarjev (370 tisoč evrov). "To je bila posebna zabava za Brada, ki je slavil svojo svobodo," je vir povedal za portal New Idea.

Zabave so se udeležili zvezdniki in Bradovi prijatelji, kot so Julia Roberts, Matt Damon, Courteney CoxMarion Cotillard, Bradley Cooper in Benicio del Toro, pevka Melissa Etheridge pa je skrbela za glasbo. Zasebna zabava, na kateri je šampanjec tekel v potokih, gostje pa so se mastili z morsko hrano in vso noč gledali filme, je po poročanju vira znak spremembe v Bradovem razpoloženju.

Pred tedni se je Brad udeležil dobrodelne prireditve, na kateri je po dolgem času obnovil stike z nekaterimi zvezdniškimi prijatelji, s katerimi se zaradi Angeline ni družil. | Foto: Getty Images Pred tedni se je Brad udeležil dobrodelne prireditve, na kateri je po dolgem času obnovil stike z nekaterimi zvezdniškimi prijatelji, s katerimi se zaradi Angeline ni družil. Foto: Getty Images

Angelina je z zahtevo za ločitev septembra lani presenetila Brada, ki ga je nato dodatno potrla obtožba o zlorabi otrok. Igralcu je grozilo, da bo ostal povsem brez skrbništva nad otroki, zdaj pa je prepričan, da si bosta z Angelino delila skrbništvo, kar si je ves čas želel.

"Na nobeni točki si ni želel vzeti otrok Angelini, kar je ona hotela narediti njemu. Vse se še lahko zgodi in stvari se še lahko spremenijo, a trenutno kaže zelo dobro za Brada," pa je za britanski The Sun povedal drugi vir.

Ne spreglejte