SiolNET. Posel danes Finance
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenske nepremičnine, ki bodo najbolj zanimale smučarske navdušence

3

termometer

Dom na Krvavcu
Foto: Tina Deu

Smučarska sezona je pred vrati, na trgu pa je veliko počitniških apartmajev, ki stojijo na smučiščih ali v njihovi neposredni bližini. Oglaševane prodajne cene se gibljejo od 28 do 150 tisoč evrov in več.

Na največjem slovenskem nepremičninskem spletnem portalu nepremicnine.net smo poiskali 15 najbolj zanimivih počitniških nepremičnin, ki stojijo v slovenskih smučarskih središčih.

Štirje apartmaji v Domu na Krvavcu

V Domu na Krvavcu, ki leži na najbližjem smučišču Ljubljani, je na prodaj več apartmajev. Vsakemu na skupnem hodniku pripada prostor za shranjevanje zimske ali poletne opreme.

Cena za najmanjšega, ki meri 18 kvadratnih metrov, znaša 28 tisočakov, za 25 kvadratnih metrov bo potrebnih 36 tisoč evrov.

Na Krvavcu se prodajata tudi dva popolnoma prenovljena apartmaja. Cena 37 kvadratnih metrov velikega znaša 64.900 evrov, 50 kvadratnega pa 89.500 evrov. Na Krvavcu se prodajata tudi dva popolnoma prenovljena apartmaja. Cena 37 kvadratnih metrov velikega znaša 64.900 evrov, 50 kvadratnega pa 89.500 evrov. Foto: Nepremicnine.net

Štirje apartmaji v Kranjski Gori

V apartmajskem objektu Suite hotel Klass v Kranjski Gori so na prodaj štirje apartmaji, veliki od 43 do 51 kvadratnih metrov. Prodajne cene se gibljejo od 131 tisoč do 148 tisoč evrov.

V desetletje starem aparthotelu s 24 apartmaji sta tudi restavracija in savna. Od smučišča je oddaljen 500 metrov.

Planšarska koča za 135 tisočakov

Na Veliki planini prodajajo v počitniški objekt preurejeno planšarsko kočo s 85 kvadratnimi metri uporabne površine in 200 kvadrati zemljišča. V osrednjem delu koče je jedilnica s kaminsko pečjo in kuhinjo, v treh spalnicah pa je 10 ležišč.

Objekt je opremljen z elektriko, toaletni prostor ima tekočo vodo. Cena opremljene koče znaša 135 tisoč evrov. Od zgornje postaje gondole je oddaljena 300 metrov.

Planšarska koča na Veliki planini je bila postavljena leta 1980, pred petimi leti pa obnovljena. Planšarska koča na Veliki planini je bila postavljena leta 1980, pred petimi leti pa obnovljena. Foto: Nepremicnine.net

Tudi na Rogli pestra ponudba

V neposredni bližini smučišča na Rogli prodajajo 62 kvadratnih metrov velik samostojni počitniški objekt. Cena za obnovljeni apartma s šestimi ležišči znaša 125 tisoč evrov.

Samostojen vikend na Rogli je naprodaj za 125 tisočakov. Foto: Nepremicnine.net Še en apartma na Rogli, 300 metrov oddaljen od smučišč, se prodaja za 140 tisoč evrov. Slabih 50 kvadratnih metrov velik opremljen bungalov sestavljajo dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter z izhodom na teraso, dve spalnici, kopalnica in predsoba. V neposredni bližini je večje število parkirnih mest.

Bungalov poleg hotela Planja na Rogli ima bivalni del v pritličju, spalni del pa v mansardi. Bungalov poleg hotela Planja na Rogli ima bivalni del v pritličju, spalni del pa v mansardi. Foto: Nepremicnine.net

Podoben počitniški bungalov v naselju je na prodaj za 125.800 evrov.

Apartma v osrčju Triglavskega narodnega parka

Na Pokljuki je na prodaj dvosobno stanovanje v večji apartmajski hiši. Cena za popolnoma opremljen apartma v bližini hotela Jelka in smučišča znaša 86 tisoč evrov.

Prenovljeno stanovanje v zaselku Brdo pri Bovcu je na prodaj za 64 tisoč evrov. Prenovljeno stanovanje v zaselku Brdo pri Bovcu je na prodaj za 64 tisoč evrov. Foto: Nepremicnine.net Pod Kaninom, 200 metrov od gondole in pet minut do Bovca, je na prodaj prenovljeno in v celoti opremljeno stanovanje. Cena za 36 kvadratnih metrov veliko stanovanje z dnevnim prostorom s kuhinjo, spalnico in kopalnico znaša 64 tisoč evrov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin