Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 3. 2017,
10.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ferrari Fortrade trgovanje borza

Torek, 21. 3. 2017, 10.55

6 let, 6 mesecev

Prevzemite 50 evrov in trgujte z delnicami Ferrarija na svetovni borzi

Oglasno sporočilo

Ob koncu leta 2015 je Ferrari vstopil na borzo v New Yorku, delnica podjetja je samo v zadnjem letu zrasla za neverjetnih 55 odstotkov.

 | Foto:

Fortrade vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s cenami delnic Ferrarija (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi, edini borzi, kjer lahko trgujete, kadar cena raste ali kadar cena pada.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Model 125s | Foto: Model 125s
 
Pred točno sedemdestimi leti so na testno vožnjo po ulicah Maranela v Italiji prvič odpeljali Ferrarijev avtomobil. Prvi avtomobil, poimenovan po Enzu Ferrariju, je bil model 125s. V vseh teh 70 letih je Ferrari postal simbol za luksuzna vozila, vse, kar je bilo povezono s tem imenom, je prineslo velik uspeh.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

LaFerrari Aperta | Foto: LaFerrari Aperta

V počastitev 70 let delovanja podjetja je Ferrari naredil poseben model LaFerrari Aperta kabriolet. Medtem je model Ferrari 812 Superfast stopil v središče pozornosti. Ta "čudežni" avtomobil so javnosti predstavili v začetku marca na letošnjem sejmu avtomobilov v Ženevi, ko je postal uradno najhitrejši in najmočnejši avtomobil, ki ga je Ferrari kadarkoli proizvedel.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Ferrari 812 Superfast | Foto: Ferrari 812 Superfast

Ta model lahko doseže sto kilometrov na uro v samo 2,9 sekunde in ustvari maksimalo hitrost 340 kilometrov na uro. Poleg tega je to prvi Ferrarijev model, ki ima vgrajen električni servovolan. Notranjost je narejena po modelu LaFerrari. Cena za zdaj še ni potrjena, pričakuje pa se, da bo nad 240 tisoč funtov, kolikor stane model F12.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Ferraria

Finančni rezultati Ferrarija so pozitivni. V zadnjem četrtletju prejšnjega leta so prihodki dosegli 846 milijonov evrov in s tem ustvarili 12-odstotno rast v primerjavi z enakim četrtletjem prejšnje leto. Podjetje načrtuje, da bodo leta 2017 proizvedli 8.400 vozil in se približali cilju devet tisoč vozil do konca leta 2019. Glede na napovedi podjetja za letošnje leto se pričakuje, da bo bruto zaslužek dosegel 950 milijonov evrov, prodaja pa 3,3 milijarde evrov.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte