Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 3. 2017,
9.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Snapchat Fortrade trgovanje borza

Torek, 14. 3. 2017, 9.35

6 let, 6 mesecev

Kako izkoristiti vstop Snapchata na borzo v treh preprostih korakih

Oglasno sporočilo

Zaslužite s priljubljeno aplikacijo tudi vi.

 | Foto:

Pred tednom in pol je podjetje Snap, ki je ustvarilo priljubljeni Snapchat, vstopilo na borzo z najvišjo začetno ponudbo od leta 2014. Z začetno ceno delnice 17 dolarjev je podjetje doseglo vrednost 3,4 milijarde dolarjev, s čimer so prekosili rezultate Googla iz leta 2004, ti so dosegli vrednost 2,09 milijarde in pa Twitterja iz leta 2013 v vrednosti 1,9 milijarde. Že po prvem dnevu trgovanja so delnice dosegle vrednost 29 dolarjev, s čimer je podjetje doseglo vrednost 30 milijard dolarjev.

Vsi bralci Siola imate priložnost, da izkoristite Snapov vstop na borzo v treh preprostih korakih:

  1. Kliknite na link tukaj.
  2. Izpolnite prijavo.
  3. Prevzemite 50 evrov za trgovanje s cenami delnic Snapa (tako imenovanimi CFD-ji) in trgujte popolnoma brezplačno, vendar ves svoj morebitni zaslužek s 50 evri dvignite po zahtevani količini trgovanja.

 | Foto:

"Brez dvoma bo uspeh Snapchata odvisen od števila uporabnikov, kot je bilo v primeru drugih spletnih omrežij. Od konca junija 2015 do konca leta 2016 je število dnevnih uporabnikov Snapchata naraslo za 68 odstotkov, s 94 milijonov na 154 milijonov. Vseeno pa prihodnja rast uporabnikov lahko pomeni izziv, saj je v drugi polovici leta 2016 njihovo število naraslo le za skromnih pet milijonov, kar je bilo daleč pod 15 milijoni, povprečjem," so povedali v Fortradu.

Znamka Snap je trenutno vredna več od Twitterja, Ferrarija in American Airlines.
 
 | Foto:

"Med letom 2016 je 98 odstotkov prihodkov podjetja pomenilo oglaševanje. Prihodki v prejšnjem letu so ustvarili rast in so znašali 404,4 milijona dolarjev, čeprav jim je sledila tudi rast operativnih stroškov, znašali so 520,4 milijona dolarjev," so povedali v Fortradu.  

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne jamstva o točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte