SiolNET. Posel danes Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za gospodinjske odjemalce Elektra Primorska odslej dražja elektrika

1

termometer

 | Foto:
Elektro Primorska draži električno energijo za gospodinjske odjemalce v obstoječih paketih osnovne in okolju prijazne oskrbe. Elektrika se bo tako v povprečju podražila za 6,96 odstotka.

To predstavlja povprečno 1,28 evra višji strošek za električno energijo na mesec. Zaradi širjenja obsega podpornih storitev bo Elektro Primorska odslej na segmentu gospodinjskih odjemalcev zaračunaval še strošek podpornih storitev v višini 0,65 evra (brez DDV) na mesec.

Uporabnikom sta odslej na voljo nova paketa Elektro Primorska odslej ponuja tudi novo ponudbo, in sicer paketa Ena in Ena modri. Namenjena sta vsem gospodinjskim odjemalcem, posebej zanimiva pa sta za tiste, ki imajo povprečno dnevno porabo nad 25 kilovatnih ur. Paket Ena modri vključuje tudi dodatek za modro energijo, energijo iz obnovljivih virov.

Dražili so tudi nekateri drugi Doslej so električno energijo podražili že v Elektru Maribor, Elektru Ljubljana in Elektru Celje. Elektro Gorenjska podražitve elektrike za letos ne napoveduje, vsaj do konca junija 2012 pa cene električne energije ne bodo zvišali v Gen-I in Petrolu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin