SiolNET. Posel danes Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Revozu predvidoma v ponedeljek zagon podopustniške proizvodnje

1

termometer

V Revozu, kjer so končali pettedenski poletni kolektivni dopust, bodo predvidoma v ponedeljek vnovič zagnali serijsko proizvodnjo.

Zaradi obsežnih naložb je bil Revozov dopust eden najdaljših doslej, v dopustniških dneh pa so v novomeški tovarni potekale priprave na projekt izdelave novih vozil, katerih izdelavo načrtujejo sredi prihodnjega leta.

Med kolektivnim dopustom potekala številna dela Revozova predstavnica Nevenka Bašek Zildžović je povedala, da so med kolektivnim dopustom v Revozu potekala številna dela, povezana z naložbo v proizvodnjo novih modelov.

V petih tednih se je v tovarni na dan zvrstilo po tisoč in več zaposlenih, dobaviteljev ter zunanjih partnerjev praktično z vsega sveta, ki so poskrbeli, da so dela izvedli v predvidenem roku in da bo lahko serijska proizvodnja nemoteno stekla, je dodala.

Največ del je bilo povezanih s postavitvijo novega obrata za sestavo karoserij, med drugimi večjimi deli pa so bili še razširitev objekta za skladiščenje orodij v obratu za preoblikovanje pločevine, zaključna dela v lakirnici, nov zalogovnik karoserij in na montaži sprememba talnega tekočega proizvodnega traka za opremo vozila.

Podobno kot med lanskim Revozovim kolektivnim dopustom je večina gradbenih del in del, povezanih s postavitvijo nove proizvodne opreme, pripadla slovenskim dobaviteljem. Njihova vrednost je znašala približno 40 milijonov evrov, v Revozu pa so letos nadaljevali sodelovanje s slovenskimi podjetji na področju sestavljanja proizvodnih naprav, avtomatike, montaže in gradbeništva, je pojasnila.

Hkrati so v tovarni potekala številna vzdrževalna dela, izobraževanja in usposabljanja zaposlenih ter delovnih skupin za čim uspešnejši zagon proizvodnje novih modelov, je še povedala Bašek Zildžovićeva.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin